Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Συγκλονίζει το περιστατικό με την 17χρονη στην Κλειτορία που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Αχαΐα: Συγκλονίζει το περιστατικό με την...

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης αλλά ήταν ήδη νεκρή

20.45 - Νεότερη ενημέρωση:

Το Αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας έχει αναλάβει την έρευνα για το τραγικό συμβάν με την 17χρονη κοπέλα που αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο στο σπίτι της, στην περιοχή Γλάστρα Καλαβρύτων, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2017.

Στην έρευνα θα συνδράμουν άνδρες του εγκληματολογικού τμήματος της Ασφάλειας Πατρών που είναι ήδη καθ’ οδόν για το σημείο, οι οποίοι θα τραβήξουν φωτογραφίες από το χώρο του συμβάντος και θα συλλέξουν τους κάλυκες και τα θραύσματα από το όπλο και άλλα στοιχεία και φυσικά θα δουν σε ποιόν ανήκει το όπλο και πως βρέθηκε εκτεθειμένο ώστε να το χρησιμοποιήσει ένα ανήλικο παιδί, στην προκειμένη περίπτωση η 17χρονη κοπέλα.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η κοπέλα αυτοπυροβολήθηκε ευρισκόμενη σε δωμάτιο της οικίας της. Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν και συγγενείς της που άκουσαν τον ήχο από τον πυροβολισμό και έσπευσαν να δουν τι συνέβη και σε βοήθεια. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό έφηβο κορίτσι φαίνεται πως αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Διέμενε με τον έναν από τους γονείς της και τη γιαγιά του.

Το τραγικό αυτό περιστατικό της αυτοχειρίας μίας μάλιστα τόσο νεαρής κοπέλας και μέρες γιορτών λίγο πριν την Πρωτοχρονιά έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Αχαΐας.

Τη σορό της κοπέλας θα εξετάσει ιατροδικαστής για να δει την έκταση του τραύματος και την ώρα θανάτου.

.............

Τραγωδία στην Γλάστρα Καλαβρύτων. Νεκρή 17χρονη από κηνηγετικό όπλο, πιθανή αυτοχειρία. Το τραγικό περιστατικό έγινε πριν από λίγη ώρα. Η νεαρή κοπέλα μεταφερθηκε στο Νοσοκομείο Τρίπολης όπου και άφησε την τελευταια της πνοή.

Το Αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας έχει αναλάβει την προανάκριση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Με κάθε επιφύλαξη, που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πρώτες πληροφρίες αναφέρουν αυτοτραυματισμό από κυνηγετικό όπλο.

 

 

Νωρίτερα

Ασθενοφόρο του Κ.Υ Κλειτορίας μετέφερε πριν λίγο στο νοσοκομείο της Τρίπολης, σε σοβαρή κατάσταση, νεαρή που φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για αυτοτραυματισμό.

Πηγή: kalavrytanet.comkalavrytanews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις