Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης που αποχώρησε από το Nomads, τα είπε «έξω από τα δόντια»

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης που αποχώρησε...

Δεν θα είναι στον αποψινό τελικό

Ο Αιγιώτης ηθοποιός, γυμναστής και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης δεν θα συμμετάσχει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης Nomads του ΑΝΤ1 στις Φιλιππίνες, παρότι λογιζόταν το μεγάλο φαβορί καθώς στον ημιτελικό τα παράτησε κάπως αναπάντεχα κι έφυγε.

Ο καλογυμνασμένος ηθοποιός ξέσπασε και μίλησε για όλους και για όλα, για την φημολογούμενη κόντρα του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ενώ κάρφωσε και κάποιους συμπαίκτες του ως διπρόσωπους. Όλα αυτά τα είπε το πρωί της Παρασκευής 22/12 στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Δεν ήθελα να είμαι στον τελικό. Δεν ήθελα να διεκδικήσω το έπαθλο. Δεν είμαι τσάμπα εδώ, κάθε μέρα που περνάει… Δεν έχασα 100 χιλιάρικα, δεν τα είχα και μου τα πήραν. Μπορεί να μην το ήθελα τόσο πολύ. Μου βγήκε το συναίσθημα έτσι ξαφνικά.

Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν μπήκαμε στο Nomads. Όταν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον, δεν σημαίνει ότι έχεις μαλώσει μαζί του. Νομίζατε ότι ήμασταν κολλητοί, ενώ δεν ήμασταν. Δεν θα δώσω παραπάνω έκταση. Ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του παιχνιδιού είχε μια στάση πιο απόμακρη, δεν ήξερα τους λόγους. Αυτοί που χαρακτηρίζουν τον Γιώργο διπρόσωπο, καλύτερα είναι να προσέξουν τις δικές τους συμπεριφορές ως προς τον Γιώργο», είπε χωρίς περιστροφές ο Νίκος Αναδιώτης που επιστρέφει μετά από 3 μήνες πίσω στην οικογένεια του, όπως αναφέρει το altsantiri.gr.

Να προσθέσουμε ότι το τηλεοπτικό κοινό έστειλε κατευθείαν στον τελικό τον παρουσιαστή και tattoo artist Γιώργο Μαυρίδη με την ψήφο του ενώ ο Νίκος Αναδιώτης έχασε το κίνητρό του και δεν συνέχισε από το τέταρτο αγώνισμα, δίνοντας την ευκαιρία στην Αποστολία Ζώη να πανηγυρίσει την πρόκριση.

*Ο τελικός του Nomads με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι απόψε 22/12 μετά τις 21.00 στον ΑΝΤ1 και οι 3 εναπομείναντες παίκτες που θα παλέψουν για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη και ο μακρυμάλλης Κωνσταντίνος Οροκλός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight