Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μια ξεχωριστή εορταστική βιτρίνα στην Πάτρα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μια ξεχωριστή εορταστική βιτρίνα στην Πά...

Θυμίζει κάτι από Χριστουγεννιάτικη Δυτική Ευρώπη

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει η εορταστική, Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Εγγλέζικου πολυκαταστήματος Marks & Spencer στην Πάτρα, στο ιστορικό κέντρο, στην οδό Μαιζώνος 68 και Αγίου Νικολάου.

Εδώ και λίγες μέρες που έχει στηθεί και διακοσμηθεί η βιτρίνα του μαγαζιού, έχει τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών. Έντονο κόκκινο φόντο, σάκοι και κουτιά με δώρα, έλατα, η σκάλα από την οποία κατεβαίνει ο Άγιος Βασίλης και φυσικά τα προιόντα του μαγαζιού όπως ρούχα, κασκόλ, πυτζάμες, παπούτσια, μπουφάν, παντελόνια, είδη ανδρικής και γυναικείας περιποίησης, συνθέτουν τις πραγματικά επιμελημένες και στημένες με γούστο και αισθητική βιτρίνες του γνωστού καταστήματος για τα φετινά Χριστούγεννα.

Το Marks & Spencer δίνει σαφώς το παράδειγμα για ωραίες βιτρίνες, κάτι που συνηθίζεται στο εξωτερικό όπως στην Oxford Street του Λονδίνου ή στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Αθήνα, στην Ερμού, στο Κολωνάκι και αλλού. Και στην Πάτρα μεγάλα μαγαζιά τις ημέρες των εορτών προσπαθούν να φέρουν έναν άλλο αέρα διακόσμησης, πιο «ευρωπαικό» και η περίπτωση του Marks & Spencer αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα των Ελληνικών παραρτημάτων των Marks & Spencer, τα καταστήματα προσφέρουν μόδα υψηλής ποιότητας.

«Έχοντας ιδρυθεί περισσότερο από έναν αιώνα και με πάνω από 400 καταστήματα σε περισσότερες από 30 χώρες, είμαστε σήμερα ένας από τους κορυφαίους εμπόρους λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατανοούμε τη σημασία που έχουν η Ποιότητα, η Τιμή, το Service, η Καινοτομία και η Εμπιστοσύνη και ζούμε με αυτές τις αξίες σε ότι κάνουμε. Μέσα από τη συνεχή καινοτομία, φτιάχνουμε τα δικά μας προϊόντα μας και προσαρμόζουμε την αγοραστική εμπειρία, ώστε να ευχαριστεί τους πελάτες μας ανά τον κόσμο».

Αξίζει λοιπόν μία βόλτα από το εορταστικό κέντρο της Πάτρας που αναμένεται να πλημμυρίσει από κόσμο τις επόμενες μέρες για να δείτε τόσο τη βιτρίνα του Marks όσο και άλλων μαγαζιών.

Οι φωτ. είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight