Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο λιμάνι της Πάτρας σήμερα το Al Jazeera για το μεταναστευτικό - ΦΩΤΟ

Στο λιμάνι της Πάτρας σήμερα το Al Jazee...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Το ενδιαφέρον του Γερμανού Πρέσβη για την κρουαζιέρα

Η σειρά του Al Jazeera να βρεθεί στο λιμάνι της Πάτρας ήρθε σήμερα, κάνοντας focus στο μεταναστευτικό. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί το Cnn,  το BBC, η Bild κ.α. Το μεταναστευτικό εξακολουθεί να προκαλεί το ενδιαφέρον διεθνών ΜΜΕ, την ώρα που το Λιμεναρχείο αλλά και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας επισημαίνουν ότι το πρόβλημα διογκώνεται.

Οι ροές αυξάνονται σχεδόν καθημερινά, το κυνηγητό εντείνεται και πολλές φορές δημιουργείται έκρυθμη κατάσταση, είτε μεταξύ τους, είτε με οδηγούς φορτηγών. Παρά τις πιέσεις ωστόσο, δεν καταφέρνουν παρά ελάχιστοι, να περνούν στην Ιταλία.

Το συνεργείο του Al Jazeera κατέγραψε τις προσπάθειες μεταναστών να μπουν στα φορτηγά, τα μέτρα ασφαλείας, επισκέφθηκε τα παλιά εργοστάσια στα οποία έψουν βρει κατάλυμα και συνομίλησε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών Δημήτρη Κυριακουλόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο λιμάνι της Πάτρας δημοσιογράφος της Bild και τηλεοπτικό ...

Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Πάτρας,λόγω παράνομης μετανάστευσης και τρομοκρατίας

Η γερμανική εφημερίδα Bild αύριο στην Πάτρα για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης

Ανταποκριτής και του CNN στο λιμάνι της Πάτρας για ... - The Best News

Μετά την Ειδομένη στην

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ

Το μεταναστευτικό και τα μέτρα ασφαλείας και ελέγχου απασχόλησαν επίσης και τη συνάντηση του Γερμανού Πρέσβη με τον Πρόεδρο του ΟΛΠΑ Νίκο Κοντοέ και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών Δημήτρη Κυριακουλόπουλο.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο Πρέσβης της Γερμανίας Γενς Πλέτνερ έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα συστήματα λειτουργίας, ασφαλείας και ελέγχου. Επιστρέφθηκε τον Πύργο Ελέγχου, ενημερώθηκε για το VTS (Σύστημα Ελέγχου Θαλάσσιας Κυκλοφορίας) για τον έλεγχο επιβατών και οχημάτων, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος και από τις υποδομές του λιμένα.

Ως λάτρεις της ιστιοπλοΐας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ζητήματα που σχετίζονται με τη θάλασσα. Μάλιστα για το ζήτημα της κρουαζιέρας προσφέρθηκε να έρθει σε επικοινωνίας με μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις ώστε να αναπτυχθούν "δεσμοί" και συνεργασία σε επίπεδο τουρισμού.

Η Bild "ακτινογραφεί" το λιμάνι της Πάτρας - Εικόνες και ρεπορτάζ για τις απέλπιδες προσπάθειες μεταναστών να περάσουν στην Ιταλία

Στήνουν παγίδες για τους λιμενικούς, με πετονιά, στο λιμάνι της Πάτρας! Τεταμένη η κατάσταση με μετανάστες και οδηγούς φορτηγών

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12.15

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις