Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέσσερα Latin Grammy Awards για το δημοφιλές χιτ "Despacito"

Τέσσερα Latin Grammy Awards για το δημοφ...

Tα τρόπαια παρέλαβαν οι Λούις Φόνσι και Ντάντι Γιάνκι

Το παγκόσμιο hit «Despacito» απέσπασε τα περισσότερα βραβεία στη 18η απονομή των Latin Grammy Award που έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2017. Οι Λούις Φόνσι και Ντάντι Γιάνκι επέστρεψαν σπίτι με τέσσερα τρόπαια για την τεράστια επιτυχία τους, συμπεριλαμβανομένου των βραβείων Τραγούδι της Χρονιάς, Ηχογράφηση της Χρονιάς και Μουσικού Βίντεο της Χρονιάς.

Παρέλαβαν επίσης το βραβείο Καλύτερη Ερμηνεία Αστικής Μουσικής για τη συνεργασία τους με τον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος πρώτη φορά πήρε Latin Grammy.

«Είμαι εδώ λόγω του Πουέρτο Ρίκο, κι αυτό το τραγούδι είναι ένας ύμνος στο Πουέρτο Ρίκο», δήλωσε ο Φόνσι στα παρασκήνια. «Οτιδήποτε κάνω και οτιδήποτε θα κάνω, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι να συνεχίζω να εξυμνώ το νησί μου, τον πολιτισμό μου, την πατρίδα μου και τη μουσική μου και να βεβαιωθώ ότι το κοινό γνωρίζει ότι το Πουέρτο Ρίκο χρειάζεται βοήθεια» τόνισε.

Ο συνθέτης, θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός, Λιν-Μανουέλ Μιράντα έλαβε το Βραβείο Αξίας του Προέδρου της Ακαδημίας στην τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στο MGM Grand Garden Arena, στο Λας Βέγκας και μεταδόθηκε ζωντανά στο Univision.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight