Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

To Netflix τραβάει την πρίζα στο «House of Cards» μετά τις κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι

To Netflix τραβάει την πρίζα στο «House ...

H επιτυχημένη σειρά δεν θα συνεχιστεί πέρα από τον 6ο κύκλο της

Mία μέρα μετά το σάλο με την κατηγορία εναντίον του 58χρονου ηθοποιού Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, το Netflix, με επίσημη ανακοίνωσή του δήλωσε ότι δε θα συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά «House of Cards» όπου πρωταγωνιστεί ο Σπέισι, μετά τον 6ο κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Οκτωβρίου βγήκε στη δημοσιότητα ότι ο Αντονι Ραπ του «Star Trek Discovery» αποκάλυψε πως ο Κέβιν Σπέισι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά σε ηλικία 14 ετών. Λίγες ώρες μετά, ο πρωταγωνιστής του «House of Cards» Κέβιν Σπέισι απήντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κάνοντας τα πράγματα πολύ χειρότερα, ζητώντας συγγνώμη «για ένα περιστατικό που δε θυμάται» και ομολογώντας για πρώτη φορά ότι είναι γκέι, μία κίνηση που τη στιγμή που έγινε κι όπως έγινε, εξόργισε την LGBTQ κοινότητα και προκάλεσε μεγάλη κατακραυγή από διάσημους συναδέλφους του,όπως γράφει το flix.gr

Τα γεγονότα φαίνεται πως ήταν ραγδαία. Το μεγάλο δίκτυο Netflix και οι παραγωγοί της Media Rights Capital έβγαλαν ανακοίνωση ότι δε θα συνεχίσουν το «House of Cards» για επόμενο κύκλο (μετά τον 6ο που έχει προγραμματιστεί για το 2018).

«Τόσο η Media Rights Capital αλλά κι εμείς στο Netflix δηλώνουμε βαθιά ενοχλημένοι από τα χθεσινά νέα που αφορούν τον Κέβιν Σπέισι».

Σε συνέπεια των χθεσινών αποκαλύψεων, οι διευθυντές και των δύο εταιριών έφτασαν στη Βαλτιμόρη για να συναντηθούν με τους ηθοποιούς και το συνεργείο και να εξασφαλίσουν ότι όλοι έχουν ασφάλεια και υποστήριξη στο χώρο εργασίας τους. Σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, ο Κέβιν Σπέισι δεν είχε γύρισμα αυτή την εποχή.

Το «House of Cards» ήταν κομβικό για την αναβίωση της καριέρας του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού (για την «Αμερικάνικη Ομορφιά» το 2000), ο οποίος δεν είχε επιτυχία τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη οθόνη. Πριν λίγο καιρό τον είδαμε στην ταινία «Επαναστάτης στη σίκαλη» ως καθηγητή στο πανεπιστήμιο του μετέπειτα σπουδαίου συγγραφέα J.D. Salinger (το φιλμ παίχθηκε και στην Πάτρα).

Η σειρά «House of Cards» με την τεράστια επιτυχία της, καθιέρωσε το Netflix.

*Από όσα γράφονται, η συνεργασία του Σπέισι με το κανάλι είναι γενικώς σε ρήξη: και το «Gore», η ταινία που γύρισε για τον αμερικανό συγγραφέα Γκορ Βιντάλ, μάλλον θα κοπεί από τον προγραμματισμό, σύμφωνα με το flix.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight