Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του καθηγητή Δημήτρη Σιφακάκη - Συγκλονισμένη η Πάτρα από τον απρόσμενο χαμό του - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του καθηγητή...

Κατέρρευσε χθες στο σχολείο που υπηρετούσε

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον 62χρονο καθηγητή Δημήτρη Σιφακάκη που χθες το πρωί υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν έξω από το 11ο Γυμνάσιο Πατρών όπου εργαζόταν.

Ο καθηγητής μαθηματικών μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας», ωστόσο ήταν πλέον αργά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Το 11ο Γυμνάσιο Πατρών τελεί υπό κατάληψη και σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής είχε πάει στο σχολείο, στην οδό Σκιάθου, στο Ψαροφάι για αν δει πως είναι τα πράγματα. Ωστόσο λίγα λεπτά αφότου ο Δημήτρης Σιφακάκης είχε φτάσει στο σχολείο, λιποθύμησε και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του και των μαθητών που σοκαρίστηκαν από  την εξέλιξη. Ο εκλιπών είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση και έχαιρε της εκτιμήσεως της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σήμερα, ημέρα της κηδείας του καθηγητή, το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό, ωστόσο δεν θα διεξαχθεί κανένα μάθημα. Επίσης οι συνάδελφοί του θα καταθέσουν χρηματικό ποσό στη μνήμη του στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Πατέρας τριών παιδιών ο μαθηματικός Δ. Σιφακάκης που άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το σχολείο του στην Πάτρα-Τι λένε οι συνάδελφοί του
Σοκ έξω από το 11ο Γυμνάσιο της Πάτρας- Καθηγητής έφυγε από τη ζωή μπροστά στην πόρτα του σχολείου

Ακούστε τι λέει στο thebest.gr ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, για τον άτυχο καθηγητή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις