Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Μενεγάκη έχει σήμερα γενέθλια!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει σήμερα γενέθλια!

Γίνεται 48 ετών

Η Ελένη Μενεγάκη, γίνεται έχει σήμερα γενέθλια. Η παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου το 196 και γίνεται 48 χρονών και παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όπως στα 20 της!

Την πρωτοείδαμε στο videoclip του Μιχάλη Ρακιντζή το 1990 για το τραγούδι «Προκαλείς». Στην τηλεόραση ξεκίνησε στο Mega ως στην εκπομπή «Κοκτέιλ» δίπλα στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και το Νίκο Διαμανταρίδη και έπειτα στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου. Από το 1995 και για 10 χρόνια παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1.

Από το Σεπτέμβριο του 2005 παρουσίαζε το πρωινό μαγκαζίνο στον Alpha «Καφές με την Ελένη». Τo Σεπτέμβριο του 2011, ο Alpha ανακοίνωσε τη μετακίνηση της εκπομπής της στην μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε «Ελένη», όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Ο πρώτος της γάμος ήταν το 1989 με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, ενώ το 2001 παντρεύτηκε το Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Ο γάμος τους έληξε με ένα πολύκροτο διαζύγιο το 2010.

Πλέον σύντροφός της είναι ο επιχειρηματίας Μάκης Παντζόπουλος, με τον οποίο απέκτησαν μαζί ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και τον Αύγουστο του ίδιου έτους, βαπτίστηκε Μαρίνα σε εκκλησία της Άνδρου.

Οι συνεργάτες της έφτιαξαν ένα βίντεο με φωτογραφίες της παρουσιάστριας για να της ευχηθούν χρόνια πολλά. Δείτε το:

Δείτε το videoclip του Μιχάλη Ρακιντζή το 1990 για το τραγούδι «Προκαλείς» με την  Ελένη Μενεγάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight