Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

K. Μητσοτάκης στο Κιλκίς: Στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα

K. Μητσοτάκης στο Κιλκίς: Στηρίζουμε την...

Περιοδεία σήμερα

Περιοδεία στον νομό Κιλκίς πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Πρώτος σταθμός του προέδρου της ΝΔ ήταν η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος" στη Νέα Σάντα όπου, όπως είπε, διαπίστωσε τις μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες, αλλά και το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η 71η Ταξιαρχία αποτελεί μια από τις αιχμές του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων, που εξασφαλίζουν πάντα την εθνική κυριαρχία» τόνισε και ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που - σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες -επιτελούν την αποστολή τους στο ακέραιο.

Εξέφρασε, επίσης, τη διαπίστωση πως και στο Κιλκίς οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και, εκτός από την κύρια αποστολή τους, προσφέρουν και ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο.

«Είχα τη χαρά να επισκεφθώ μια Ταξιαρχία, η οποία είναι, με μεγάλη επιτυχία, ενσωματωμένη στις καινούργιες ευρωπαϊκές δομές άμυνας, οι οποίες δημιουργούνται. Η χώρα μας, σε αυτήν τη συζήτηση, η οποία ανοίγει για το μέλλον της ευρωπαϊκής κοινής πολιτικής άμυνας, θα πρέπει να παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και είχα την ευκαιρία, και σήμερα, να διαπιστώσω, εδώ στη Νέα Σάντα και στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά, με πραγματικές επιχειρησιακές δυνατότητες σε αυτήν τη συζήτηση η οποία ανοίγει για την κοινή ευρωπαϊκή πολιτική άμυνας» επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφτηκε την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ).

«Επισκέπτομαι επιχειρήσεις που ανταγωνίζονται επιχειρήσεις του εξωτερικού και κόντρα στις αντιξοότητες και στο κλίμα των καιρών κάνουν επενδύσεις, προσλαμβάνουν εργαζόμενους, στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες» δήλωσε και τόνισε πως χωρίς ένα μεγάλο άλμα ιδιωτικών επενδύσεων, η χώρα δεν θα προχωρήσει μπροστά.

«Γι' αυτό και, σε κάθε περιοδεία μου, επισκέπτομαι παραγωγικές επιχειρήσεις για να σηματοδοτήσω, με αυτόν τον τρόπο, τη στήριξή μου στην υγιή επιχειρηματικότητα. Και, όταν μιλάμε για υγιή επιχειρηματικότητα, εννοούμε εταιρίες, οι οποίες επενδύουν στην καινοτομία, φροντίζουν τους εργαζόμενούς τους, προσέχουν το περιβάλλον και κυρίως έχουν εξωστρέφεια και διάθεση να δουν το επιχειρείν και πέρα από τα σύνορα της χώρας. Και η δική σας επιχείρηση είναι μια τέτοια επιχείρηση. Γι' αυτό και θέλω και προσωπικά να σας συγχαρώ για όλη τη δουλειά την οποία έχετε κάνει, ξεκινώντας με την προηγούμενη γενιά και - όπως με πολύ μεγάλη χαρά βλέπω - υπάρχει συνέχεια» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL. Ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου και ενημερώθηκε για την τεχνολογία αιχμής και τα ρομποτικά συστήματα που χρησιμοποιεί.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις