Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οχι στην ενδεχόμενη μεταφορά πυρηνικών στον Άραξο από το Συνδικάτο Οικοδόμων

Πάτρα: Οχι στην ενδεχόμενη μεταφορά πυρη...

Πραγματοποίησε χθες την σύσκεψή του για το ζήτημα

Σύσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας. Η συνάντηση αφορούσε το ενδεχόμενο εγκατάστασης πυρηνικών στον Άραξο, με το Συνδικάτο να αποφασίζει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή της εγκατάστασής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη σύσκεψη:

«Πραγματοποιήθηκε χθες 19 Σεπτέμβρη η σύσκεψη του Συνδικάτου Οικοδόμων  με θέμα το ενδεχόμενο εγκατάστασης πυρηνικών στον Άραξο. Μαζική ήταν η ανταπόκριση από εργατικά συνδικάτα, συνταξιουχικά σωματεία , φοιτητικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών και εκπολιτιστικούς συλλόγους.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Πλέσσας, Παύλος Στάμος και Παναγιώτης Μελάς, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης Δυτικής Αχαΐας Αλέκος Θανόπουλος.

Παρέμβαση έγινε από τον οργανωτικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ Γρηγόρη Αναγνώστου, ενώ συμμετείχε και η ΕΕΔΥΕ Αχαΐας , καθώς και αντιπροσωπία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν, και σύμφωνα με το εισηγητικό πλαίσιο του Συνδικάτου να τεθεί σε όλες τις συνεδριάσεις των ΔΣ  το ενδεχόμενο τις εγκατάστασης πυρηνικών στον Άραξο, αλλά και συνολικά το ζήτημα του ιμπεριαλιστικού πολέμου. Να γίνει συζήτηση με τα μέλη των φορέων, ώστε να προετοιμάσει το σύνολο της εργατικής τάξης και του πατραϊκού λαού για την αποτροπή της εγκατάστασης των πυρηνικών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις