Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σύσκεψη από το Συνδικάτο Οικοδόμων για ενδεχόμενη μεταφορά πυρηνικών στον Άραξο

Πάτρα: Σύσκεψη από το Συνδικάτο Οικοδόμω...

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη φορέων συγκαλεί το Συνδικάτο των Οικοδόμων της Πάτρας, μετά τις αποκαλύψεις του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα, ότι συζητείται η μεταφορά πυρηνικών από τη βάση του ΝΑΤΟ στην Τουρκία στη 116 Π.Μ. στον Άραξο. Η ανακοίνωση του Συνδικάτου έχει ως εξής:

«Η Διοίκηση του Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε και καλεί σε σύσκεψη, την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη στις 19.30 στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών (Φωκαίας 26, Πλ. Ελευθερίας), όλους τους φορείς της Πόλης. Τα εργατικά σωματεία, οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι σύλλογοι νεολαίας, οι σύλλογοι των γειτονιών, κάθε φορέας της πόλης, όλος ο λαός πρέπει να εναντιωθεί στις διεργασίες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ως πειθήνιο όργανο του ΝΑΤΟ, γεμίζει  ξανά τη βάση του Αράξου με πυρηνικά.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, άξιος υπηρέτης της ελληνικής άρχουσας τάξης, που συμμετέχει σε όλες τις ιμπεριαλιστικές επέμβασης του ΝΑΤΟ, παίζει με τη φωτιά. Η βάση του Αράξου έχει επισκευαστεί και εκσυγχρονιστεί για να υποδεχθεί πυρηνικές κεφαλές.

Το Συνδικάτο μας παίρνει αυτή τη πρωτοβουλία για να σχεδιάσουμε την πάλη μας απέναντι σε αυτές τις επικίνδυνες, για το λαό, ενέργειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όπως σε προηγούμενα χρόνια ο λαός με τη πάλη του είχε διώξει τα πυρηνικά από τη βάση του Αράξου έτσι και σήμερα πρέπει να καταδικάσει και να σχεδιάσει την πάλη του απέναντι σε τέτοιες αποφάσεις.

Η εργατική τάξη, ο λαός της πόλης μας, όλοι οι φορείς, στην Τρίτη 19 Σεπτέμβρη στις 19.30 στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού να είναι εκεί για να

οργανώσουμε την επίθεση μας απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τα όπλα τους.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις