Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δ.Ελλάδα: Αραγμένα σχεδόν 20 ασθενοφόρα λόγω βλάβης - Μοναδική ελπίδα, δωρεά που έχει κολλήσει στη γραφειοκρατία - ΗΧΗΤΙΚΟ

Δ.Ελλάδα:  Αραγμένα σχεδόν 20 ασθενοφόρα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ερχονται 20 ασθενοφόρα σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Σοβαρές ελλείψεις σε ασθενοφόρα διαπιστώνονται για άλλη μια φορά στο ΕΚΑΒ της Δυτικής Ελλάδας, ζήτημα το οποίο έχει αναδείξει κι άλλες φορές το thebest.gr. Από 48 διαθέσιμα οχήματα, επιχειρησιακά ικανά είναι μόλις τα 28 σύμφωνα με τον Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γιάννη Θεοδωρόπουλο. Σαν μάνα εξ ουρανού αναμένουν τα πληρώματα του ΕΚΑΒ δωρεά που έχει κάνει το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ή οποία ωστόσο προς το παρόν έχει κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ και στη Δυτική Ελλάδα ανέδειξε η ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή τον θάνατο ενός 55χρονου άνδρα στο Αθαμάνιο Αρτας, ο οποίος ενώ συμμετείχε σε αγώνα δρόμου έπαθε ανακοπή και δεν υπήρχε στο σημείο ασθενοφόρο για να τον παραλάβει, αλλά ακόμη και με αφορμή τις πυρκαγιές που έπληξαν τα τελευταία 24ωρα τη χώρα. Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρεται στα ακινητοποιημένα από βλάβες ασθενοφόρα. Στη Δυτική Ελλάδα, σχεδόν τα μισά είναι εκτός λειτουργίας.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλύει στο thebest.gr την τραγική κατάσταση.

Τώρα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας όλοι ελπίζουν σε δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η οποία ωστόσο και αυτή θα πρέπει να περάσει από τα 40 κύματα της γραφειοκρατίας για να παραληφθούν μέσα στον Σεπτέμβριο τα πρώτα οχήματα.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ αυτή τη φορά και στις πρόσφατες πυρκαγιές είμασταν τυχεροί καθώς αν και δεν υπήρχε ικανός αριθμός ασθενοφόρων για να τεθει στη διάθεση του αρμόδιου συντονιστικού το ΕΚΑΒ δεν χρειάστηκε να επέμβει παρά σε λίγα ελαφρά περιστατικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις