Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η εκρηκτική αλήθεια για Νταϊάνα – Ντόντι! Αποσύρθηκε βιβλίο με εντολή του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ!

Η εκρηκτική αλήθεια για Νταϊάνα – Ντόντι...

Θα έβγαινε με τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατό τους.

Άρον άρον αποσύρθηκε βιβλίο που έγραψε το δεξί χέρι του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ για την Νταϊάνα και τον Ντόντι μετά τις νομικές απειλές του μεγιστάνα. Στο δελτίο Τύπου για το βιβλίο αναφέρει πως ο Michael Cole αισθάνθηκε μια συγκάλυψη γύρω από τους θανάτους και έγινε μάρτυρας περίεργων πραγμάτων στις εβδομάδες μετά το μοιραίο τροχαίο. «Αυτή είναι η εκ των έσω ιστορία για το τι πραγματικά συνέβη». Στην έρευνα για το τροχαίο είχε καταθέσει πως η Νταϊάνα ήταν έγκυος. Αλλά και ότι ο Ντόντι σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου.

Ο Michael Cole, εκπρόσωπος του μεγιστάνα Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, υποσχόταν αποκαλύψεις για τους θανάτους της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγέντ. Το βιβλίο «Diana and Dodi: The Truth» αποσύρθηκε μετά την παρέμβαση του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Το σκανδαλώδες περιεχόμενό του θα παραμείνει κρυφό.

Το βιβλίο θα έδινε μια αποκαλυπτική ματιά για το ειδύλλιο της Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγέντ. Θα έβγαινε με τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατό τους.

Υποσχόταν εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη μοιραία νύχτα τον Αύγουστο του 1997 και για τις φήμες συγκάλυψης. Μυστήριο όμως καλύπτει το γεγονός πως ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ έκανε παρέμβαση για να εμποδίσει την κυκλοφορία του. Ο εκδοτικός οίκος Publisher Biteback είναι εξαγριωμένος και διαμαρτύρεται για επιστολές που στέλνουν οι δικηγόροι του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.

 

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight