Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χωρίζουν οι δρόμοι Λυριτζή - Οικονόμου - Το συγκινητικό αντίο στον "αέρα" - BINTEO

Χωρίζουν οι δρόμοι Λυριτζή - Οικονόμου -...

Μάλλον στην ΕΡΤ ο Λυριτζής

Σε τηλεοπτικό "διαζύγιο" οδηγούνται από τη νέα σεζόν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου,πουπαρουσιάζουν μαζί την εκπομπή "Πρώτη Γραμμή"στον ΣΚΑΙ.Την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στον ΣΚΑΪ ένα από τα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με την ενημερωτική ζώνη του σταθμού. Ο λόγος για τον Βασίλη Λυριτζή.

Ο ίδιος, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, αλλά και τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, τον Δημήτρη Οικονόμου, που θα συνεχίσει στο κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα πάντως με όσα λέγονται την επόμενη σεζόν μάλλον θα δούμε τον Βασίλη Λυριτζή από τη συχνότητα της ΕΡΤ, καθώς τον τελευταίο καιρό είχε κάνει επαφές με ανώτατα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης.

ΒΙΝΤΕΟ

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «διαζύγιο»

«Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής "Πρώτη Γραμμή", τον παρουσιαστή  Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τους δύο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή».



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight