Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ζητείται βοήθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών στο ναό Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Πάτρα: Ζητείται βοήθεια για την ολοκλήρω...

Όπως τονίζεται, οι εργασίες που εκκρεμούν είναι πολλές και δαπανηρές

Με επιστολή τους οι ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου που είναι ένας υπό ανέγερσιν Ναός στην οδό Ευβοίας 76 στην Πάτρα, και είναι το κέντρο της ομώνυμης ενορίας της Μητροπόλεως Πατρών, ζητούν τη συμβολή των πολιτών προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποπεράτωσης του ναού.

Όπως τονίζεται στην επιστολή, ο ναός εξυπηρετεί τις ποικίλες λατρευτικές ανάγκες πολλών συνανθρώπων μας.

Όπως αναφέρεται και στο ιστολόγιο του Ναού (http://agiosdionisiosareopagitispatron.blogspot.com), οι εργασίες που εκκρεμούν για την αποπεράτωση του, είναι πολλές και δαπανηρές (εξωτερικά επιχρίσματα, κεραμίδια, διαμόρφωση υπογείου και περιβάλλοντος χώρου, τέμπλο, αγιογραφίες και άλλες). Οι δυνατότητες των ενοριτών είναι πλέον περιορισμένες.

"Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε, στηριζόμενοι στην ευσέβεια και την αγάπη σας, να ζητήσουμε και τη δική σας συμβολή. Σας παρακαλούμε λοιπόν να διαθέσετε ότι προαιρείσθε, είτε κάποιο χρηματικό ποσό, είτε κάποιες υπηρεσίες ή προϊόντα από την επιχείρηση σας τα όποια θα μας φανούν χρήσιμα για την αποπεράτωσή του Ναού.

Η συμβολή σας αυτή θα αποτελεί ύψιστη μορφή κοινωνικής και πνευματικής προσφοράς, γιατί όπως γνωρίζετε, ένας ναός είναι ένας χώρος συνεχούς διακονίας στο συνάνθρωπο κατά το πρότυπο του Χριστού μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε υγεία και κάθε ευλογία σε σας και τις οικογένειες σας. Ο Κύριος μας με τις πρεσβείες του Αγίου Διονυσίου να ευλογεί τα έργα σας.

Με αγάπη Χριστού, οι Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι. Ναού".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις