Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Φιλιππάκης: Η συνόψιση της e-σαχλαμάρας

Φιλιππάκης: Η συνόψιση της e-σαχλαμάρας

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Ώστε λοιπόν το δημοσιογράφο και γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργο Φιλιππάκη δεν θα τον ενοχλούσε αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα. Τη φράση αυτήν την έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο με αφορμή τη βόμβα που έσκασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.

Ακολούθησε εισαγγελική παρέμβαση και σύλληψη του Φιλιππάκη.

Ανήκω σε αυτούς που εξακολουθούν να εκπλήσσονται. Από το μέγεθος της ανοησίας, εν προκειμένω της e-ανοησίας. Ίσως γιατί ποτέ μου δεν πίστεψα ότι οι βόμβες είναι σε θέση να προωθήσουν οποιαδήποτε υπόθεση. Κι ούτε χρειάζεται πολύ μυαλό, υπάρχει άλλωστε άφθονη ιστορική εμπειρία. Η άσκηση βίας, σε κάθε περίπτωση, ενθαρρύνει παντού και πάντα τις πιο ακραίες κι έξαλλες δυνάμεις και στο τέλος ο λογαριασμός έχει μόνο θύματα.

Αγαπώ την κριτική, ακόμα και την πολεμική. Ωστόσο απέναντι σε αυτόν που κρατάει στα χέρια του ένα στειλιάρι, ένα όπλο ή στέλνει βόμβες, βρίσκομαι σε πλήρη αδυναμία. Τα όπλα της κριτικής σιγούν όταν αντιμετωπίζουν την κριτική με τα όπλα. Ας το θυμόμαστε: Ακόμα κι αν υπάρχουν δίκαιοι πόλεμοι, δεν υπάρχουν δίκαιοι στρατοί. Αλλά, για να μην τρελαθούμε ολότελα, τι είδους πόλεμος διεξάγεται στην Ελλάδα σήμερα ώστε να στέλνονται ή να ευχόμαστε να σταλθούν βόμβες;

Ο Φιλιππάκης είναι η συνόψιση της σαχλαμάρας που υποδύεται την επαναστατημένη, αποζητά εντυπώσεις και που δυστυχώς έχει πολλούς οπαδούς στα μέρη μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις