Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του δικαστικού επιμελητή Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου στα 52 του μόλις χρόνια

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του δικαστικ...

Έσβησε από ανακοπή καρδιάς - Το Σάββατο στις 11 το πρωί η κηδεία του

Ένας νέος άνθρωπος, ο γνωστός στους συμπολίτες δικαστικός επιμελητής Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου έσβησε στα 52 του χρόνια, από ανακοπή καρδιάς. Ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ήταν δικαστικός επιμελητής του Εφετείου Πατρών και υπήρξε ένας άξιος οικογενειάρχης, σωστός και υπεύθυνος στη δουλειά του καθώς κι ένας άνθρωπος που διακρινόταν από απέραντη καλοσύνη και ευγένεια.

Η είδηση του θανάτου του λύπησε πολλούς μιας και είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Υπήρξε πατέρας δύο παιδιών. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης 25/5/2017.

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου και είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου είχε κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να πάρει εξιτήριο πηγαίνοντας στο σπίτι του, στην γυναίκα του και τα παιδιά του, πριν μόλις 2 μέρες.

Ωστόσο η χαμηλή πίεση και αιματοκρίτης του σε συνδυασμό με τη δύσπνοια τον οδήγησαν εκτάκτως και πάλι στο νοσοκομείο, στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου και υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η ανιψιά του Ελένη Βασιλοπούλου, δημοσιογράφος έγραψε συγκινημένη τα εξής λόγια για τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου:

Αγαπημένε μου… θείε, πατέρα στη θέση του πατέρα που δεν είχα… μου μιλούσες πάντα με τη γλώσσα της λογικής και με κατεύθυνες σε σωστές αποφάσεις…

σ αυτή την οικογένεια μεγαλώσαμε μαθαίνοντας αξίες αληθινές… Μαζί στα μεγάλα τραπέζια και τα γλέντια…. μαζί όμως και στον ανείπωτο πόνο, όπως τώρα με το χαμό σου…

Ο Ανδρέας σου είναι ένα υπερήφανο, πανέμορφο παλικάρι σαν εσένα, η Αναστασία σου είναι ένα υπέροχο, σπάνιο, χαρισματικό πλάσμα.

Η φωτ. είναι από το juniorsclub.gr.

Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε σήμερα Σάββατο 27/5/2017 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά, στο Β’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών, στη Λεύκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις