Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Στην Πάτρα η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο

Στην Πάτρα η καλύτερη κλινική μεταμόσχευ...

Η Advanced Hair Clinics ασχολείται αποκλειστικά με προβλήματα αραίωσης και τριχόπτωσης

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν στην Κροατία τα Διεθνή Βραβεία Ιατρικού Τουρισμού από τον έγκριτο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό IMTJ, όπου τη χώρα μας εκπροσώπησε επάξια η εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics και ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής, Δρ. Αναστάσιος Βέκρης.

Δρ. Αναστάσιος Βέκρης

Δρ. Αναστάσιος Βέκρης

Δρ. Αναστάσιος Βέκρης

Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως η Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που παρέχει η κλινική αλλά και τα θεαματικά και αξιόπιστα αποτελέσματα. Η Advanced Hair Clinics έχει πρωταγωνιστήσει σε τοπικό επίπεδο, με στόχο να «κατακτήσει» τον κόσμο. Ο διεθνής προσανατολισμός φαίνεται να έχει αποτελέσματα, γεγονός που επιβεβαιώνεται με τη δεύτερη συνεχόμενη βράβευση της κλινικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το αντικείμενο της Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics ασχολείται αποκλειστικά με προβλήματα αραίωσης και τριχόπτωσης εφαρμόζοντας τόσο συντηρητικές όσο και πιο επεμβατικές λύσεις. Άνδρες, αλλά και γυναίκες, καταφεύγουν στο άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό της κλινικής και αναζητούν λύση στα προβλήματα αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής. Κορυφαία θεραπεία της Advanced Hair Clinics, που δίνει λύση ακόμα και στα πιο απαιτητικά προβλήματα αραίωσης, είναι η μεταμόσχευση μαλλιών με την πρωτοποριακή μέθοδο FUE.

Όσα θέλεις να γνωρίζεις για τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών με μόνιμα και σίγουρααποτελέσματα, χωρίς σημάδια και ούλες. Αναίμακτα και ανώδυνα, με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, μπορείς να αποκτήσεις τα μαλλιά που ονειρεύεσαι κερδίζοντας πίσω τη χαμένη νεότητα και αυτοπεποίθηση.

Ο γιατρός εφαρμόζει τοπική αναισθησία και εξάγει ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από τη δότρια περιοχή του κεφαλιού. Στη συνέχεια, σχεδιάζει τη λήπτρια περιοχή και εμφυτεύει με τον ίδιο τρόπο, ένα προς ένα, τα τριχοθυλάκια. Σε 3 μήνες τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα ενώ ολοκληρώνονται σε ένα χρόνο.

Την ίδια μέρα μπορείς να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου ενώ υπάρχει στην Advanced HairClinics υπάρχει η δυνατότητα της ακούρευτης συνεδρίας, ώστε κανείς να μην αντιληφθεί ότι έχεις προβεί σε μια τέτοια διαδικασία.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η μεταμόσχευση μαλλιών FUE μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε προβλήματα αραίωσης στα γένια, στα φρύδια κ.τ.λ.

Τι να προσέξω πριν επιλέξω τον γιατρό και την κλινική;

Τα βασικά σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις σημασία πριν καταλήξεις ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημά σου είναι: η ιατρική ομάδα η οποία πρέπει, εκτός από εμπειρία, να είναι και πιστοποιημένη για τέτοιου είδους επεμβάσεις, η μέθοδος που θα εφαρμοσθεί αλλά και τα αποτελέσματα άλλων περιστατικών της κλινικής.

Βρείτε μας εδώ

Info:

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Κηφισιά: (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Ρόδος: (+30) 22410 32700

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View