Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρ'ολίγον τραγωδία με τουριστικό πούλμαν στην Περιμετρική Πατρών - Στο ξενοδοχείο οι μαθητές, στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο οδηγός - ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Παρ'ολίγον τραγωδία με τουριστικό πούλμα...

Ο οδηγός του λεωφορείου έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου διαμένουν οι 67 μαθητές που επέβαιναν στο τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά την στιγμή που κινείτο στην περιμετρική οδό της Πάτρας. Οι μαθητές, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, είχαν πάει να επισκεφθούν σήμερα το πρωί την Αρχαία Ολυμπία, αλλά κατά την διάρκεια της επιστροφής τους στην Πάτρα, εκδηλώθηκε η φωτιά στο λεωφορείο.

Νωρίτερα

Η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 18.30 το απόγευμα σε τουριστικό λεωφορείο με μαθητές από την Αθήνα, έχει σβήσει όπως μας ενημέρωσαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι 67 μαθητές και οι 4 συνοδοί καθηγητές τους επιβιβάστηκαν σε πουλμανάκια της Ολυμπίας Οδού και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο τους.

Μόνον ο οδηγός του διόροφου λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο οδηγός του οχήματος μόλις αντιλήφθηκε τον καπνό και τη φωτιά, φρόντισε να ακινητοποιήσει αμέσως το λεωφορείο και άνοιξε γρήγορα τις πόρτες προκειμένου να αποβιβαστούν και με ασφάλεια τα παιδιά και να μην επικρατήσει πανικός.

Στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβησαν 7 οχήματα με 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε όλο το όχημα.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος μίλησε στο thebest.gr και στον Γιάννη Πομώνη.

Ο  διοικητής της Πυροσβεστικής Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης, μίλησε στον Γιάννη Πομώνη για το ατύχημα με το λεωφορείο. Όπως είπε η Πυροσβεστική επενέβη περίπου στις 18.30, με επτά οχήματα και 18 άνδρες. Όλοι οι μαθητές βγήκαν σώοι από το λεωφορείο. Τα αίτια της φωτιάς έχει αναλάβει να διερευνήσει το ανακριτικό της Τροχαίας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Το διώροφο τουριστικό λεωφορείο στο οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά, είναι από την Αθήνα και μετέφερε 67 μαθητές και 4 καθηγητές του 3ου λυκείου Γλυφάδας.

Στο σημείο έσπευσαν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν από την Πυροσβεστική της Πάτρας, όλοι οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν από το λεωφορείο, στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο, στην περιμετρική, στο ύψος της Οβρυάς, στο ρεύμα προς Αθήνα μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον οδηγό του λεωφορείου που αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Από την φωτ. στο σημείο της πυρκαγιάς, φαίνεται να έχει καεί το πίσω τμήμα του λεωφορείου.

 

Πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, σε διώροφο τουριστικό λεωφορείο στην Περιμετρικής στον κόμβο της Οβρυάς Πατρών στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο σημείο έχουν ειδοποιηθεί και σπεύσει άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Το περιστατικό συνέβη στις 18.30 το απόγευμα.

Νεότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις