Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Γ. Μαυραγάνης για την άνοδο της Παναχαϊκής

Ο Γ. Μαυραγάνης για την άνοδο της Παναχαϊκής

Η θέση της Παναχαϊκής βρίσκεται στη «μεγάλη» κατηγορία

Με αφορμή την άνοδο της Παναχαϊκής στη Football League ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας, Γιώργος Μαυραγάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής ποδοσφαίρου από την Παναχαϊκή προκάλεσε χαρά και ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της Αχαΐας, αλλά και ικανοποίηση σε όλους τους φίλους του αθλήματος ανά την Ελλάδα. Αναγνωρίζουν όλοι τους ότι η θέση της Παναχαϊκής βρίσκεται στη «μεγάλη» κατηγορία, εκεί που ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να φτάσει η Παναχαϊκή ακόμα πιο κοντά στη θέση που της αξίζει να βρίσκεται.

Η περίπτωση της Παναχαϊκής αποτελεί παράδειγμα του πως μια ομάδα μελών του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου με αγάπη για το ποδόσφαιρο μπορεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας για να βγει από το αδιέξοδο ένα ιστορικό αθλητικό σωματείο. Όραμα, σχέδιο, συνεργασία και σκληρή δουλειά είναι τα βασικά συστατικά που συνθέτουν αυτή την προσπάθεια και δίνουν προοπτική στο δύσκολο εγχείρημα που ανέλαβαν αυτοί οι άνθρωποι.

Θέλω να πιστεύω ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους, θα σεβαστούν τον προσωπικό κόπο και χρόνο των διοικούντων, και θα δώσουν εκείνες τις νομοθετικές λύσεις που θα επιτρέψουν στην Παναχαϊκή να βαδίσει στο μέλλον με ασφάλεια.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις