Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Ακαδημία των Όσκαρ συνεχίζει τη συνεργασία της με την PwC, παρά το φιάσκο της φετινής απονομής

H Ακαδημία των Όσκαρ συνεχίζει τη συνεργ...

Ωστόσο οι δύο λογιστές που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι, δεν θα ξαναδουλέψουν για την τελετή

Όπως όλοι θυμόμαστε, η τελευταία απονομή των Όσκαρ στις 26 Φεβρουαρίου 2017 ολοκληρώθηκε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, μία ανεπανάληπτη  γκάφα στην ιστορία του θεσμού, όταν δόθηκε ο λάθος φάκελος και διαβάστηκε από τον παρουσιαστή Γουόρεν Μπίτι ως καλύτερη ταινία το «La la land» για να αποκατασταθεί η αλήθεια λίγα λεπτά αργότερα, εν μέσω αμηχανίας, έκπληξης και γέλιων, με το «Moonlight» να κερδίζει τελικά το Όσκαρ.

Ωστόσο η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου όπως ήδη γράφτηκε στον διεθνή Τύπο σε εφημερίδες όπως η Usa Today αλλά και στον ηλεκτρονικό, σε σάιτ όπως το ελληνικό flix.gr απ’ όπου και οι φωτ., δείχνει πίστη στους από ογδοηκονταετίας συνεργάτες της παρά τη γκάφα που έγινε.

Την περασμένη Τρίτη, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, για 1η φορά μετά την ωραιότατη γκάφα και πήρε αποφάσεις για το μέλλον. Όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος, Σέριλ Μπουν Αϊζακς, «μετά από ενδελεχή έρευνα, εκτεταμένη παρουσίαση αναθεωρημένου πρωτοκόλλου και ενισχυμένων ελέγχων, το Συμβούλιο αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία του με την εταιρία PricewaterhouseCoopers».

Όπως έχει πια αναγνωριστεί, οι δυο εργαζόμενοι της PwC, ο Μπράιαν Κάλιναν που μοιάει με τον Ματ Ντέιμον και η Μάρθα Ρουίζ, ήταν οι υπεύθυνοι της απίθανα αμήχανης παρεξήγησης και όχι οι παρουσιαστές του βραβείου Καλύτερης Ταινίας, Γουόρεν Μπίτι και Φέι Ντάναγουεϊ. Παρόλ' αυτά, η Ακαδημία δεν θα διακόψει τη συνεργασία της με την εταιρία, που ξεκίνησε με την καταμέτρηση των Οσκαρικών ψήφων το 1934 και συνεχίζει όχι μόνο με την τελετή απονομής των Όσκαρ, αλλά και με ολόκληρη τη λογιστική διαχείριση της Ακαδημίας. Πάντως όπως διευκρινίζεται, το δίδυμο Ρουίζ και Κάλιναν δεν θα ξαναδουλέψουν στη βραδιά της Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Επίσης, ένας τρίτος λογιστής της PwC, που επίσης θα γνωρίζει τους νικητές όλων των βραβείων, θα βρίσκεται στο κοντρόλ της παραγωγής, προκειμένου να υπάρξει ταχύτερη ανταπόκριση και καλύτερος χειρισμός σε οποιαδήποτε άλλη αναποδιά πιθανόν προκύψει στο μέλλον.

Τέλος, οι λογιστές που θα εργάζονται τη βραδιά της Τελετής των βραβείων Όσκαρ, θα παραδίδουν τα κινητά τηλέφωνά τους πριν μπουν στο χώρο, για να μην τους αποσπά τίποτε την προσοχή!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight