Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21:00 με τη Γεωργία Καλαμαρά

Γέμισε χαρταετούς ο ουρανός. Πως γιορτάστηκε η Καθαροδευτέρα σε Πελ/σο, Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο. Στρώθηκαν στην εξοχή τα τραπέζια με τα νηστίσιμα. Ξεχωριστές εκδηλώσεις σε όλη την περιφέρεια. Μερακλήδες αρτοποιοί έφτιαξαν χορταστικές, στο μάτι και το στομάχι λαγάνες.

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο οι απανταχού καρναβαλιστές. Χρώματα, κέφι, χορός, μουσική, ξεχωριστά έθιμα, μεγάλες παρελάσεις. Η συννεφιά δεν πτόησε τους καρναβαλιστές στη Μεσσήνη που ξεχύθηκαν ανήμερα Καθαροδευτέρας στους δρόμους. Το ΙΟΝΙΑΝ δίπλα στα μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα της περιφέρειας.

Τον δρόμο της επιστροφής πήραν οι χιλιάδες καρναβαλιστές που επισκέφθηκαν για τριήμερο την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την Πάτρα. Αυξημένη η κίνηση στα ΚΤΕΛ και έκτακτα δρομολόγια για να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας όπου τρεις ανήλικες και ένα μικρό παιδί έχασαν τη ζωή τους.Βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε καρέ-καρέ την στιγμή που ο οδηγός της Porsche χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και με εξωφρενική ταχύτητα καρφώνεται πάνω στο αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας.

Τραγικό θάνατο βρήκε έγκυος γυναίκα σε τροχαίο στην Πατρών - Πύργου. Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στην καμπίνα φορτηγού που οδηγούσε ο σύζυγός της, όταν το όχημα ανετράπη και έπιασε φωτιά...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις