Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πατρινή Ελένη Δάρρα είναι μία από τους 24 Survivors! Έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

H Πατρινή Ελένη Δάρρα είναι μία από τους...

"Μάχη" επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο

Ανάμεσα στους 24 παίκτες του Survivor είναι και μια Πατρινή. Η Ελένη Δάρρα που θα δώσει τη μάχη της επιβίωσης στο πλαίσιο του reality  στον Άγιο Δομίνικο. Είναι 32 ετών, λαμπερή, δυναμική, γελαστή και με αντοχές. Η Ελένη άλλωστε είναι  καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε γυμναστήριο στην Οβρυά και στην περιοχή του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 9 Δεκεμβρίου 1984.Κατάγεται από το Τρεχλό Καλαβρύτων και έχει νησιώτικες ρίζες διότι έχει καταγωγή και από την Σκύρο.Από εκεί πηγάζει προφανώς και η σχέση αγάπης με τη θάλασσα! Προέρχεται από τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ (τμήμα χειροσφαίρισης) με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Νέας Ελβετίας της Θεσσαλονίκης ενώ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος με τη φανέλα της Ορμής -Λουξ όπου συμμετείχε και στο Champions League.

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα προπονητική χειροσφαίρισης και εν ενεργεία φοιτήτρια στο Ε.Α.Π. μεταπτυχιακό τμήμα (Διαχείριση γήρανσης και αντιμετώπιση χρονίων νοσημάτων).Έχει εργαστεί ως προπονήτρια χειροσφαίρισης (καλοκαιρινά camp του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου) και προπονήτρια υποδομών στην ομάδα της Ορμής.

Είναι πιστοποιημένη pilates instructor ενώ συγχρόνως διδάσκει μαθήματα μιας από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες fitness με ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων.(Body Pump, Body Balance, Body Vive, TRX, BOSU, Aerobic, κλπ).Έχει συνεργαστεί με πολλά γυμναστήρια στην Πάτρα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε ιδιοκτήτες, συναδέλφους και ασκούμενους.

Επίσης εργάζεται ως personal trainer με προτεραιότητα στους ασκούμενους που χρήζουν επανένταξης και λειτουργικής αποκατάστασης. Ασχολείται ερασιτεχνικά και με την ιστιοπλοΐα. Συμμετέχει στο SURVIVOR για την εμπειρία και το έπαθλο. Είναι παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι 3,5 χρονών.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το “Survivor”  κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης και οι παίκτες είναι έτοιμοι να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια της επιβίωσης.Εικοσιτέσσερις άνθρωποι καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Ο μοναδικός νικητής θα πάρει χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ!

 

πρώτη ανάρτηση 06-02-2017 18.56

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight