Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η νεαρή Πατρινή Μαίρη Μητρούλια εντυπωσίασε και πέρασε στα live του The Voice που ξεκινούν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Η νεαρή Πατρινή Μαίρη Μητρούλια εντυπωσί...

Ερμήνευσε ολόσωστα και με συναίσθημα το "Με τσιγάρα βαριά" που έχει πει η Μποφίλιου

M’ ένα κομμάτι που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Μποφίλιου, γραμμένο από τον Θέμη Καραμουρατίδη – μουσική και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο – στίχοι, το «Με τσιγάρα βαριά», η νεαρή Πατρινή Μαίρη Μητρούλια κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα live που ξεκινούν την επόμενη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στο The Voice of Greece.

Η 18χρονη κοπέλα έκανε πράγματι μία πολύ καλή εμφάνιση ερμηνεύοντας ολόσωστα και με πολύ συναίσθημα το κομμάτι της Μποφίλιου και επισκίασε τους άλλους δύο διαγωνιζόμενους από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στην απαιτητική φάση των knock outs. Η Μαίρη Μητρούλια που λογίζεται ως αουτσάιντερ, ήταν αντικειμενικά η καλύτερη από τους τρεις (την 23χρονη Χριστίνα Ζιώγα που ερμήνευσε το «Τραβάω σκανδάλη» που έχει πει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον 30χρονο Μιχάλη Ζέη που είπε ένα κομμάτι σουίνγκ) και ακούγοντας τα «ένθερμα» σχόλια των κριτών, δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα.

Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η μητέρα της Κατερίνα Μητρούλια – Μπερδέ που ήταν εκεί παρούσα να την στηρίξει στην προσπάθεια της.

«Σήμερα με έκανες να πονάει η καρδιά μου. Δηλαδή με τον τρόπο που τραγούδησες, συνέχισες κι έκανες το δικό σου πράγμα και σε ευχαριστώ που δε με άκουσες», είπε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία και στο τέλος επέλεξε την Μαίρη Μητρούλια να συνεχίσει στα live.

To ίδιο εντυπωσιασμένοι έδειξαν και οι υπόλοιποι κριτές με την ερμηνεία της νεαρής Πατρινής καλλιτέχνιδας.

Ο Πάνος Μουζουράκης της είπε πως έκανε τόσο δικό της το κομμάτι που ο ίδιος στην αρχή δεν μπορούσε να συντονιστεί. «Μπράβο, ματάκια μου», είπε κατενθουσιασμένος.

Ο Σάκης Ρουβάς είπε: «Τι έκανες σήμερα; Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει. Βιδώθηκες πάνω στη νότα, δεν έφυγες ούτε κλάσμα. Ήσουν απίστευτη. Δεν έχω ακούσει τονικά πιο σωστά τραγουδισμένο τραγούδι στο Voice».

Όσο για τον Κωστή Μαραβέγια έδωσε κι αυτός το μπράβο του στη Μαίρη Μητρούλια λέγοντας της «είσαι ένας ευσυγκίνητος άνθρωπος κι αυτό που είσαι μας συγκίνησε».

Η ίδια η κοπέλα μετά στο backstage, ομολόγησε με ειλικρίνεια και αμεσότητα πως δεν το περίμενε και πως χάρηκε πολύ που τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την ολοκλήρωση των knock outs, ξεκινούν τα live. Τα live θα είναι τουλάχιστον τρία, οπότε όπως αντιλαμβανόμαστε ο συναγωνισμός πλέον θα είναι πολύ μεγάλος καθώς στην απαιτητική αυτή φάση περνούν πλέον οι καλύτερες φωνές του σώου.

Η Μαίρη Μητρούλια που έκανε και μία ωραία, κομψή και σεμνή παρουσία, δείχνει να έχει τα φόντα να κάνει την έκπληξη και να πάει ακόμη ψηλότερα. Αγαπά πολύ το τραγούδι και έδειξε στη διάρκεια του σώου μέχρι στιγμής να είναι πολύ συγκεντρωμένη στο σκοπό της ενώ πολύτιμο στήριγμά της, είναι η αγαπημένη της οικογένεια.

Επιμέλεια κειμένου: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight