Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 18χρονη Πατρινή Μαίρη Μητρούλια τα κατάφερε και στα battles του The Voice - Ετοιμάζεται τώρα για τη φάση των knockouts -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η 18χρονη Πατρινή Μαίρη Μητρούλια τα κατ...

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τραγουδώντας το «Lost without you»

Η καλή πορεία της νεαρής Πατρινής Μαίρης Μητρούλια στο The Voice του Σκάι συνεχίζεται καθώς όπως είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2017 που μεταδόθηκε το δεύτερο επεισόδιο των battles – μονομαχιών, η ταλαντούχα και όμορφη Πατρινή καλλιτέχνιδα τραγούδησε την ποπ ροκ μπαλάντα «Lost without you» μαζί με την Μαίρη Τρενταφύλλοβα και επελέγη από την coach της Έλενα Παπαρίζου, να συνεχίσει στην επόμενη φάση του δημοφιλούς διαγωνιστικού, τραγουδιστικού σώου.

Η ευχάριστη δε εξέλιξη ήταν ότι και η Μαίρη Τρενταφύλλοβα παρότι έχασε την battle, «σώθηκε» καθώς ο Κωστής Μαραβέγιας πάτησε το κουμπί λίγο πριν την αποχώρηση της και την πήρε στην ομάδα του, γεγονός που την έκανε να βάλει τα κλάματα.

Η 18χρονη Μαίρη Μητρούλια που είναι κόρη του Άκη Μητρούλια και της Κατερίνας Μητρούλια το γένος Νίκου και Γιώτας Μπερδέ, έκανε μία δυναμική εμφάνιση στα battles (να αναφέρουμε ότι και τα battles όπως και η επόμενη φάση των knockouts είναι μαγνητοσκοπημένα) και παρότι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ήταν κρυωμένη, εν τούτοις τα πήγε περίφημα και ήταν καλύτερη από την Μαίρη Τρενταφύλλοβα που σημειωτέον ότι έκανε και ένα λάθος την ώρα της ερμηνείας που είδαν οι κριτές.

Η Μαίρη Μητρούλια είναι ένα νέο, ταλαντούχο κορίτσι με πολλά όνειρα, εξαιρετικά δημιουργικό που αγαπά πολύ τη μουσική και το τραγούδι αλλά και τη ζωγραφική και το μακιγιάζ. Χαίρεται πολύ που έχει για «δασκάλα» της την Έλενα Παπαρίζου καθώς πέρα του ότι την θαυμάζει, ταιριάζουν και στον χαρακτήρα, είναι και οι δύο ευθείς και αυθόρμητοι ως άνθρωποι.

Στο battle για να την στηρίξουν ήταν στο στούντιο του The Voice (γυρίζεται σε χώρο των Ολυμπιακών ακινήτων στο Γαλάτσι) η μητέρα της Κατερίνα Μητρούλια και η πρώτη της εξαδέλφη Γιώτα που εργάζεται ως αεροσυνοδός.

Η επόμενη φάση του The Voice αναμένεται το ίδιο δύσκολη και απαιτητική και είναι τα knockouts όπου οι παίκτες/τραγουδιστές εμφανίζονται ανά τρεις. Κι εδώ θα υπάρχει η δυνατότητα για κάποιον που δεν θα ψηφιστεί και δεν προκριθεί να τον διεκδικήσει κάποιος άλλος εκ των κριτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η Μαίρη Μητρούλια από την προσεχή Κυριακή θα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα για την προετοιμασία των knockouts όπου αυτή τη φορά θα τραγουδήσει ελληνικό κομμάτι.

Ευχή όλων είναι η νεαρή Πατρινή που έχει πάει σχολείο στο 5ο λύκειο της Πάτρας και έχει μεγαλώσει στην περιοχή των Συνόρων, να «σκίσει» και στη φάση των knockouts και να φτάσει αισίως στα live.

*Στο The Voice της Πέμπτης 12/1 είδαμε και μία κοπέλα από την Ζάκυνθο, την Δέσποινα Τάτα, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η οποία παρότι έχασε το battle, ήταν εξαιρετική και την διεκδίκησε και την πήρε στην δική του ομάδα ο Σάκης Ρουβάς.

Επιμέλεια κειμένου: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight