Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κοινοτικόν: Ερώτηση για τις αστικές συγκοινωνίες στο δημοτικό συμβούλιο

Κοινοτικόν: Ερώτηση για τις αστικές συγκ...

Οι προτάσεις προς το αστικο ΚΤΕΛ

Οι αστικές συγκοινωνίες και  κυριως μια σειρά αιτημάτων προς το αστικο ΚΤΕΛ της Πάτρας αποτελούν το αντικείμενο ερώτησης που κατατέτει προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας ο επικεφαλής της Κίνησης Κοινοτικόν Θεόδωρος Ντρίνιας στην κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων. Στην ερώτηση αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε το Δημοτικό μας Συμβούλιο συνεδρίασε πέρυσι ειδικά για το ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών και έλαβε συγκεκριμένες αποφάσεις – προτάσεις προς το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας.

Η παράταξή μας, ούτως ή άλλως με μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια είχε συλλέξει υπογραφές για ένα πλήρες πακέτο αιτημάτων προς το Αστικό ΚΤΕΛ.

Απ’ όλες τις προτάσεις που ψηφίστηκαν φαίνεται, προς το παρόν, να υιοθετήθηκε από το Αστικό ΚΤΕΛ μόνο η έκδοση μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών από 8/1/2017, αξίας 60 και 75 ευρώ ανά ζώνη.

Καμία αντίδραση για το ζήτημα του ενιαίου εισιτηρίου 1,5 ώρας ή για τη μείωση του χαρατσιού των 2 ευρώ αν εκδίδεται εισιτήριο μέσα στο λεωφορείο.

Καμία πληροφόρηση για το ζήτημα της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ και της αναδιοργάνωσης στάσεων και δρομολογίων που η ίδια η δημοτική αρχή είχε προτείνει.

Ως εκ τούτου, και επειδή θεωρούμε το ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών σημαντικότατο κοινωνικό, περιβαλλοντικό και ποιότητας ζωής ζήτημα, ρωτάμε τον κ. Δήμαρχο αν έχει κάποια άλλη πληροφόρηση για τα υπόλοιπα αιτήματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και πώς σκοπεύει να τα επαναπροωθήσει για συζήτηση στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ".



 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις