Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΛΗΘΟΣ KOΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ SAVE AN ANGEL, ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΠΛΗΘΟΣ KOΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ Σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Stand by me

Οι άγιες μέρες που διανύουμε έχουν νόημα όταν απλώνουμε όλοι μας χέρι βοήθειας στους συνανθρώπους μας. Κατάμεστη ήταν λοιπόν η σάλα του W/Events του Ρίου από κόσμο που στέκεται στο πλευρό του νέου φιλανθρωπικού συλλόγου Save an Angel, ώστε να ενισχυθούν παιδάκια που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και οι οικογένειές τους, το πρωί της Κυριακής. Επί της υποδοχής στο πολυαναμενόμενο χριστουγεννιάτικο κάλεσμα, η λαμπερή πρόεδρος του σωματείου Μάντυ Αποστολοπούλου και οι άλλες κυρίες της διοίκησης, όπως και συνεπή ιδρυτικά μέλη.

 

Περίπου 400 άτομα κατέλαβαν τις λευκές ροτόντες με φιλική, ανεπιτήδευτη γιορτινή διάθεση. Μητέρες, μπαμπάδες, παιδιά και άλλοι φίλοι του συλλόγου που προμηθεύτηκαν τις sold out προσκλήσεις, των οποίων όλα τα έσοδα θα πάνε για την περίθαλψη δυο καινούριων ασθενών, ενός βρέφους 10 μηνών και ενός νηπίου τριών ετών. Όπως μάθαμε πάντως, πολλοί συμπολίτες του εμπορικού κόσμου που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, επειδή τα καταστήματα ήταν ανοιχτά είχαν προνοήσει να εξασφαλίσουν προσκλήσεις.  Μάλιστα, εκτάκτως το Save an Angel βρέθηκε κοντά και στον 21χρονο ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κουτσούκη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου και ετοιμάζεται για μεταμόσχευση στη Βοστώνη. Για αυτή την περίπτωση, υπήρχε ειδικό κουτί συγκέντρωσης χρημάτων το οποίο θα μεταφερθεί και στον επόμενο αγώνα της Παναχαικής, προσπάθεια που ανέδειξε συμβολικά με την παρουσία του και ο Κώστας Κατσουράνης, τεχνικός επικεφαλής της ομάδας.

 

Το «brunch» του Save an Angel, που για πρώτη φορά διοργάνωσε γιορτινή συγκέντρωση με καφέ και όχι bazaar, στήριξαν γνωστές τοπικές επιχειρήσεις: Χορηγοί ήταν οι Λουξ, Minoan Lines, Κατερίνα Γεώρμα, Ναυτίλος, www.houseart.gr, MediFiness,The Artians. Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας των μικρότερων παιδιών με τα ξωτικά του Αι Βασίλη προσέφερε το Juniors Club, ενώ συνέβαλε με τη δουλειά της και η γραφίστρια Αιρις Γεωργαντά. Δείτε στιγμιότυπα.

ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View