Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καμένος τόπος, χαμένος κόπος

 Καμένος τόπος, χαμένος κόπος

Του Χρήστου Βουλδή

Ξαναχτύπησε ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζοντας «συμμορία» τους Βαρουφάκη-Παπανδρέου-Σόιμπλε με υπαινιγμούς για κερδοσκοπία και παραποίηση των στατιστικών στοιχείων.

Ο κ. Καμμένος μετέρχεται συνειδητά την πολιτική απάτη και την κοινή συκοφαντία, γι' αυτό και θα κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης να αποδείξει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του.

Έχει καταδικαστεί ήδη δυο φορές για συκοφαντία και πάει για τρίτη.

Είναι πραγματικά ένας χαμένος κόπος να καταδικαστεί και μια τρίτη φορά, αν ο τόπος και οι πολίτες του δεν δείχνουν εντόνως την αντίθεση τους απέναντι στον παραβάτη. Η ανοχή από τους πολίτες επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Καμία ελπίδα δεν υπάρχει ο κ. Τσίπρας και οι δήθεν αριστεροί σύντροφοι του να καταδικάσουν με τη θέση τους και τη στάση τους την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ο κ. Καμμένος, είναι προφανές ότι επιχειρεί να κατασκευάσει εξιλαστήρια θύματα, προκειμένου να αποκρύψει τις ευθύνες των πραγματικών ενόχων και τις δικές του προσωπικά, για την καταστροφή της χώρας. Τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή: τον εκτροχιασμό του ελλείμματος που μόνο για το 2009 έφτασε τα 36 δισ. Ευρώ,  τον υπερδιπλασιασμό του χρέους που με σπατάλη και ανομία ξεπέρασε τα 300 δισ. Ευρώ, όπως και την συγκάλυψη του εκτροχιασμού αυτών των μεγεθών με «απάτη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Απάντηση για τη θέση του θα δώσει ακόμα μια φορά η  Δικαιοσύνη, αλλά τη βροντερή απάντηση για τη στάση του οφείλουν να τη δώσουν σύσσωμοι οι πολίτες αποδοκιμάζοντας τον.

Ο κ. Καμμένος επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απαράδεκτη συνύπαρξή του με Χρυσαυγίτες, στα χώματα του πιο προκεχωρημένου Ελληνικού νησιού, για το οποίο ο ίδιος αποτελεί απειλή, με την πολιτική του και τα όσα ακατανόητα εκστομίζει. Επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τη δυσβάσταχτη πολιτική της κυβέρνησης που μετέχει.

Η Ελλάδα δεν είναι ένας καμένος τόπος και η καταδίκη των συκοφαντών δεν είναι χαμένος κόπος. Μην επιτρέψουμε να γίνουν.

*Ο Χρήστος Βουλδής είναι μέλος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις