Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για την εξέλιξη στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Δείτε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για την ε...

Στην έναρξη της εκπομπής της στον Alpha σήμερα Πέμπτη 27/10

«Κανείς δεν δουλεύει μόνο για τον εαυτό του και κάποιοι δουλεύουν για δύο και για τρεις μέσα σε ένα σπίτι», αυτή ήταν η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της σχετικά με τη σημαντική εξέλιξη που υπήρξε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών μετά την απόφαση του ΣτΕ με 14 ψήφους έναντι 11.

Πιο συγκεκριμένα, με διάπλατο χαμόγελο υποδέχτηκε η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη τους τηλεθεατές και η χαρά της από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες που ανακοινώθηκε μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας 26/10/2016, δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ο συνεργάτης της στην εκπομπή, Γρηγόρης Γκουντάρας επισήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες είναι σήμερα χαρούμενοι και η παρουσιάστρια τον διέκοψε λέγοντας:

«Γιατί εμείς δεν χαμογελάγαμε; Όλοι χαμογελάγαμε, όλοι την ίδια χαρά αισθανθήκαμε. Κατά καιρούς, όταν λέγαμε 2.000, δεν είναι 2.000 άτομα, είναι 2.000 οικογένειες. Κανείς δεν δουλεύει μόνο για τον εαυτό του και κάποιοι δουλεύουν για δύο και για τρεις μέσα σε ένα σπίτι».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight