Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Τραγωδία στη Μυρσίνη της Ηλείας. Προσφυγόπουλο ενάμιση έτους πνίγηκε σε πισίνα  που είχε γεμίσει με βρόχινο νερό.

Μήνυμα προς τους πιστωτές για το χρέος έστειλε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της Ευρωμεσογειακής Συνόδου. Τα αποτελέσματα και τα μηνύματα από τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Τις εξελίξεις σχολιάζει ο βουλευτής του Ν. Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης.

Σύσκεψη στον Πύργο για την Πατρών – Πύργου υπό τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα. Όχι άλλη αναβολή και καθυστέρηση διαμηνύουν οι φορείς της Ηλείας.

Μεγάλες ζημιές άφησε πίσω της η κακοκαιρία σε Μεσολόγγι, Ναυπακτία και Ηλεία. Οι κάτοικοι της δυτικής Ελλάδας μετρούν και πάλι τις πληγές τους.

Νέο τελεσίγραφο από τους κατοίκους της Ζακύνθου προς τις τοπικές αρχές, για το ΧΥΤΑ στο Σκοπό. Την Κυριακή κλείνουν τις πύλες της χωματερής.

Η χορωδία και τη μαντολινάτα Αργοστολίου σε Κέρκυρα και Αλβανία. Εκδηλώσεις πολιτισμού μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας από την Ελληνική Πρεσβεία σε Τίρανα και Κορυτσά. Επίσημη επίσκεψη της αποστολής στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο.

Σε Κέντρο Οπτικοακουστικής Κληρονομιάς θέλει να αναδείξει το κτίριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην Άνω Πόλη, ο Δήμος της Πάτρας. Στο τελικό τους στάδιο οι μελέτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις