Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 79χρονος αλλοτινός γόης Γ. Μπίτι επιστρέφει με νέα ταινία και απαντά σε συνέντευξη για τις φημολογούμενες 12.000 ερωμένες του

Ο 79χρονος αλλοτινός γόης Γ. Μπίτι επιστ...

Η νέα του ταινία «Rules Don’t Apply» θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 23/11/2016

H επιστροφή του αλλοτινού Χολυγουντιανού γόη Γουόρεν Μπίτι με μία νέα κινηματογραφική ταινία μετά από πολλά χρόνια είναι γεγονός. To φιλμ με τίτλο «Rules Don't Apply», είναι μόλις η 1η του σκηνοθετική απόπειρα μετά από σχεδόν 18 χρόνια (και την επιτυχημένη πολιτική σάτιρα «Bullworth» όπου είχε επίσης παίξει ο ίδιος μαζί με την Χάλε Μπέρι). Ο 79χρονος σήμερα Γουόρεν Μπίτι, φημισμένος γυναικάς στο Χόλιγουντ και τιμημένος με Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας για το φιλμ «Reds – Κόκκινοι» το 1982, έχει γράψει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, στο «Rules Don’t Apply» (πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου 2016 στις ΗΠΑ) πλαισιωμένος από τους Λίλι Κόλινς, Άλντεν Ερενραϊχ, Μάθιου Μπρόντερικ, Άλεκ Μπόλντγουϊν, τη σύζυγο του Ανέτ Μπένινγκ, την Χέιλι Μπένετ, την Κάντις Μπέργκεν και τον Εντ Χάρις.

Η ταινία του στρέφεται γύρω από τις παράνομες σχέσεις του μεγιστάνα επιχειρηματία και κινηματογραφικού παραγωγού Χάουαρντ Χιουζ, ο οποίος φαίνεται ότι εκτός από το πάθος του για την αεροπορία και το σινεμά είχε κι ένα κρυφό πόθο για πολύ μικρότερες, και, σε κάποιες περιπτώσεις, ανήλικες πιτσιρίκες. Αυτή είναι μία πλευρά του εκκεντρικού, υποχόνδριου «Aviator» που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος.

Παρόλο που στα νιάτα του κάποιες σχέσεις του έγιναν διάσημες (Άβα Γκάρντνερ, Κάθριν Χέπμπορν, Τζίντζερ Ρότζερς), φρόντιζε να κρατά τις περιπέτειές του με τις πολύ μικρότερες ερωμένες του μακριά από κάθε διασημότητα.

Ο Γουόρεν Μπίτι που έγινε μεγάλο αστέρι χάρη στο «Μπόνι και Κλάιντ» το 1967, έδωσε συνέντευξη και φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «AARP» (που απευθύνεται κατά κύριο λόγο στο μεσήλικο κοινό και τους συνταξιούχους).

Ο ακόμα γοητευτικός ηθοποιός, έχει το δικό του μεγάλο παρελθόν ως διαβόητος χολιγουντιανός εραστής χιλιάδων γυναικών. Σύμφωνα με τη βιογραφία που έγραψε ο κινηματογραφικός κριτικός Πίτερ Μπίσκιντ, ο αριθμός των γυναικών που πέρασαν από το κρεβάτι του Μπίτι, ξεπερνά τις 12.000!

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται, οι διάσημες συνάδελφοι του Νάταλι Γουντι, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Τζάνις Ντίκινσον, Τζούλι Κρίστι, Νταιάν Κίτον, οι τραγουδίστριες Κάρλι Σάιμον, Μαντόνα, κ.α.

Όπως γράφει στην ανάρτηση του το σάιτ flix.gr, για πρώτη φορά ο Μπίτι απαντά σε αυτές τις φήμες και βγάζει το νούμερο αυτό λανθασμένο. «Σκεφτείτε το: πώς μπορεί κανείς να κοιμηθεί με 12.775 γυναίκες; Αυτό θα σήμαινε πολλαπλές ερωμένες τη μέρα και... καμία δεύτερη επανάληψη με την ίδια»! Επίσης πρόσθεσε τα εξής: «Κοιτάξτε, παντρεύτηκα μεγάλος. Κι όταν παντρεύεσαι στα 54 τότε σημαίνει ότι έχεις χορτάσει τη ζωή σου. Πάντως ποτέ δεν εξαπάτησα κανένα, ήμουν και είμαι καλό παιδί...».

Αναφορικά με το γάμο του με την Ανέτ Μπένινγκ, με την οποία έπαιξαν παρέα στο επιτυχημένο φιλμ «Μπάγκσι» το 1991, ο Μπίτι είπε πως «ήξερα ότι πάντα ήθελα παιδιά. Και ήθελα να γίνω σωστός πατέρας, με μία σύντροφο όπως την ήθελα, και να είμαι κάποιος που είναι εκεί και τα προσέχει και τα φροντίζει. Είναι δύσκολο να είσαι παιδί διάσημων γονιών. Ήταν αγώνας με τα παιδιά...»

Εντύπωση τέλος κάνουν τα λεγόμενα του ότι ντρεπόταν και πως αρχικά δεν τον πολυενδιέφερε να γίνει ηθοποιός, προτιμώντας τον αθλητισμό.

*Η νέα ταινία του Μπίτι αναμένεται να προβληθεί και στην Ελλάδα.

Πηγή: flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight