Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σχετικά με την αγοραπωλησία στη ΒΔ Ζάκυνθο μετά από την επιστολή της PIMANA A.E. που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ΙΟΝΙΑΝ.

Σύνταξη μικρότερη από το όριο της φτώχειας λαμβάνουν οι μισοί συνταξιούχοι της χώρας. Σε δραματική θέση εξαιτίας των παλαιών αλλά και των πρόσφατων περικοπών στις συντάξεις. Τι δείχνουν τα στοιχεία του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων.

Σε σήριαλ με πολλά επεισόδια εξελίσσεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο και τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη. Οι Καλαβρυτινοί «σας έκαμαν με τα κρεμμυδάκια» έγραψε ο Μητροπολίτης στο προσωπικό του blog.

Αύριο Παρασκευή λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης ΕΝΦΙΑ αλλά και της δεύτερης δόσης φόρου εισοδήματος. Το συνολικό ποσό που αναμένεται να καταβληθεί αγγίζει τα 1,8 δισ. ευρώ.

Μειώνονται σημαντικά τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 για τα εισαγόμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση μεταχειρισμένα Ι.Χ. Τι προκύπτει από την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ.

Βουλευτές της ΝΔ περιοδεία στην περιφέρεια. Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσαν από την Πάτρα ο Σίμος Κεδίκογλου και η Νίκη Κεραμέως.

Με αισιοδοξία και χαμόγελο ξεκίνησε η φετινή πέμπτη χρονιά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου.

Δωρεάν μαστογραφικό έλεγχος στην Πάτρα με πρωτοβουλία της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας. Από σήμερα έως τις 2 Οκτωβρίου στην πλατεία Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις