Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιατί ο μαθητής αρνήθηκε τη χειραψία στον Αλέξη Τσίπρα, στην Αστόρια

Γιατί ο μαθητής αρνήθηκε τη χειραψία στο...

Κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε  η κίνηση ενός μαθητή του ελληνοαμερικάνικου σχολείου στην Αστόρια, να μην δώσει το χέρι του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.Το βίντεο εδειχνε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την στιγμή που έφτανε στο μεγαλύτερο ελληνοαμερικάνικο σχολείο της Αστόρια, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Στις εικόνες φαίνονταν ο Αλέξης Τσίπρας να χαιρετά έναν - έναν τους μαθητές που ήταν παραταγμένοι στις σχολικές εγκαταστάσεις, κατά την υποδοχή του.

Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι ο Έλληνας πρωθυπουργός να φτάσει μπροστά από έναν συγκεκριμένο μαθητή, ο οποίος όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο απόσπασμα αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του!

Όπως αναφέρει ο "Εθνικός Κήρυκας", η άρνηση του μαθητή του Λυκείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας να ανταλλάξει χειραψία με τον Έλληνα πρωθυπουργό οφείλεται κυρίως στη θρησκευτική του ευσέβεια και τις αντιλήψεις του για τον θεσμό του γάμου και της οικογένειας γενικότερα, όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πηγές του συγκεκριμένου Μέσου Ενημέρωσης.

Η ταραχή του Αλέξη Τσίπρα όταν στη διάρκεια ομιλίας του ... - Thebest.gr

 

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις