Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Όλγα Γεροβασίλη για τις τηλεοπτικές άδειες: Το τζάμπα πέθανε

Όλγα Γεροβασίλη για τις τηλεοπτικές άδει...

Πόλεμος κυβέρνησης – ΝΔ

Η  κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Όλγα Γεροβασίλη κατηγόρησε νωρίτερα τη ΝΔ ότι επιχειρεί να επηρεάσει το ύψος των προσφορών για τις τηλεοπτικές άδειες. Η κυρία Γεροβασίλη με δήλωσή της κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι με τη στάση της υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων τη διαπλοκή και την κάλεσε να κατανοήσει ότι «το τζάμπα πέθανε».

«Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ, αφού δεν κατάφεραν να ματαιώσουν τον διαγωνισμό, κάνουν, ακόμα και την ύστατη ώρα, ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μειώσουν το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες, προς όφελος των καναλαρχών και σε βάρος του Δημοσίου» δήλωσε η κυρία Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

«Δεν φτάνει που επί 27 χρόνια δεν ζήτησαν ούτε ευρώ για τη χρήση των δημοσίων συχνοτήτων, έχουν τώρα το θράσος, την ώρα που η δημοπράτηση των αδειών βρίσκεται, επιτέλους, σε εξέλιξη, να υπόσχονται άνοιγμα των συχνοτήτων, επιδιώκοντας, έτσι, να επηρεάσουν το ύψος των προσφορών. Ας το πάρουν απόφαση: Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες δηλώσεις, είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα στα μάτια του ελληνικού λαού».

Η απάντηση Κουμουτσάκου

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εκτοξεύει εκ νέου ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Παράλληλα, σε δήλωσή του τονίζει ότι «η νομιμότητα με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποκατασταθεί πλήρως». Όπως εξηγεί, η αρμοδιότητα για τις άδειες θα επανέλθει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και οι άδειες θα είναι περισσότερες από τέσσερις «αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του ψηφιακού φάσματος».

«Η κυρία Γεροβασίλη, για λογαριασμό της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου - Παππά, ομολόγησε, ότι σε 90 ημέρες θα ρίξει “μαύρο” σε όσους σταθμούς δεν πάρουν άδεια. Παραδέχθηκε, επομένως, ότι ο στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή στα Μ.Μ.Ε. και στην κοινωνία», σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Ομολογεί ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ο οποίος είναι στην κυριολεξία στον αέρα, είναι ο ορισμός της διαπλοκής, γιατί στηρίζεται στην λογική της πλειοδοσίας», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος, «οι πολίτες αναρωτιούνται ποιο είναι το αντάλλαγμα που θα πάρουν όσοι αποκτήσουν την τηλεοπτική άδεια για να καλύψουν τα εκατομμύρια που θα προσφέρουν γι’ αυτήν».

«Όσο για το “τζάμπα πέθανε”, σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει το Μαξίμου και ειδικά ο κ. Τσίπρας και η κ. Γεροβασίλη από την εποχή που προέτρεπαν τους Έλληνες να μη πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, που εδώ και μερικούς μήνες … κατήργησαν», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις