Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιος υποστηρίζει ότι η Χίλαρι Κλίντον θα πεθάνει φέτος;

Ποιος υποστηρίζει ότι η Χίλαρι Κλίντον θ...

Ανεβάζουν τους τόνους από το στρατόπεδο του Τραμπ

Τι κι αν η Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να διασκεδάσει τις φήμες που διαρρέουν από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ για την υγεία της στο σόου του Jimmy Kimmel; Οι άνθρωποι του Ντόναλντ Τραμπ επιμένουν πως θα πεθάνει μέσα στον επόμενο χρόνο!

Άνθρωπος από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται μάλιστα σε θέση - κλειδί της προεδρικής του εκστρατείας, επιμένει στην πρόβλεψη πως η Χίλαρι Κλίντον θα είναι νεκρή μέσα στον επόμενο χρόνο.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η υποψήφια πρόεδρος από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο οποίος και την προκάλεσε να ανοίξει ένα βάζο με... πίκλες, για να αποδείξει πως είναι υγιής.

Η ίδια προφανώς και τα κατάφερε, ωστόσο στο τέλος -με εμφανή δόση ειρωνείας- υποκρίνονταν την εξουθενημένη από την... υπερπροσπάθεια.

Στο επιτελείο του Τραμπ όμως δεν το βάζουν κάτω!

Ο John Jaggers, που τρέχει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι Κλίντον προσπαθεί να αποκρύψει την ασθένεια και για αυτό το λόγο εμφανίστηκε φορώντας ένα μάλλινο παλτό στο Nantucket Island, στα τέλη Αυγούστου...

Υποστηρίζει ανοιχτά πως η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από θανατηφόρο ασθένεια που θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφή και πως μετά τον... θάνατό της, καθήκοντα προέδρου θα αναλάβει ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τιμ Κέιν...

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις