Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταδικάζει και η ΕΣΗΕΠΗΝ την απόλυση του Γιώργου Κοζία

Καταδικάζει και η ΕΣΗΕΠΗΝ την απόλυση το...

"Είναι παράνομη και καταχρηστική "

Με αφορμή την απόλυση του Γιώργου Κοζία από την εφημερίδα "Αλλαγή",η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον Γιώργο Κοζία μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Μισθωτών Τύπου και Χάρτου, μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Υπαλλήλων Τύπου και Γραφικών Τεχνών Ν. Αχαϊας και πρώην πρόεδρο της Ένωσης, για την παράνομη και καταχρηστική απόλυσή του απο την εφημερίδα "Αλλαγή" της Πάτρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, καταδικάζει την πρωτοφανή πρακτική της ιδιοκτησίας που εκδικητικά απάντησε στην συνδικαλιστική δράση του Γιώργου Κοζία αγωνιζόμενου επι χρόνια για τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα σταθεί δίπλα σε κάθε δράση που θα αποφασίσουν τα αδελφά σωματεία του κλάδου, στην προσπάθεια να αποκρουστούν αντεργατικές πρακτικές και να επιστρέψει στην εργασία του ο Γ. Κοζίας , που απο το 1981 προσφέρει άοκνα στον χώρο της ενημέρωσης".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις