Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελίες από την Ομοσπονδία Τύπου και την Ένωση Υπαλλήλων Τύπου για την απόλυση του Γιώργου Κοζία

Καταγγελίες από την Ομοσπονδία Τύπου και...

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου καθώς και η Διοίκηση της Ένωσης Υπαλλήλων Τύπου και Γραφικών Τεχνών Νομού Αχαϊας με Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν καταγγέλλουν την απόλυση του Γιώργου Κοζία. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου καθώς και Διοίκηση της Ένωσης Υπαλλήλων Τύπου και Γραφικών Τεχνών Νομού Αχαϊας καταγγέλλει την εργοδοσία της εφημερίδας "ΑΛΛΑΓΗ' στην Πάτρα για την απόλυση του συνδικαλιστή Γιώργου Κοζία μέλους της Διοίκησης της Ομοσπονδίας και μέλος της Διοίκησης του Κλαδικού Σωματείου Τύπου και Γραφικών Τεχνών Ν. Αχαΐας.

Πρόκειται για απόλυση εκδικητική και παράνομη για συνδικαλιστικούς λόγους. Στο στόχαστρο της εργοδοσίας της εφημερίδας ΑΛΛΑΓΗ βρίσκεται μόνιμα η δράση των εργαζομένων για τα δικαιώματα τους και η δράση του συνδικαλιστή. Η εργοδοσία ενθαρρυμένη από την αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣOΚ και όλου του αντιδραστικού μπλοκ που τη στηρίζει επιτίθεται στη συνδικαλιστική δράση, καταπατώντας δικαιώματα των εργαζομένων,

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας δεν πρόκειται να παρακολουθεί τις αντεργατικές ενέργειες της εργοδοσίας, θα πάρει άμεσα μέτρα αγωνιστικής απάντησης μαζί με τα σωματεία και τους εργαζόμενους.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου και όλους τους εργαζόμενους να δείξουν έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στην απόκρουση της αντεργατικής επίθεσης.

Καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στον Τύπο και το Χαρτί ιδιαίτερα στην Πάτρα να απαντήσουμε αγωνιστικά αν η εργοδοσία επιμείνει στην απόλυση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις