Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Εκχωρούν τη χώρα. Αυτή είναι η Αριστερά!»

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Εκχωρούν τη χώρα. ...

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ τόνισε ακόμα πως «η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει… τσίπα!»

«Η κυβέρνηση και η κυβερνητική πλειοψηφία της Αριστεράς με τα γνωστά δεκανίκια, έμειναν χωρίς φύλο συκής, ξεγυμνώνοντας την πολιτική ανυπαρξία τους και την βουλιμία τους για εξουσία, ψηφίζοντας μέτρα που καμία άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε ποτέ να διανοηθεί. Εκχωρούν τη χώρα! Αυτή είναι η Αριστερά και τώρα πια, κανένας πολίτης δεν μπορεί να πει ότι δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει το ποιόν αυτών των ανθρώπων, που το συντομότερο δυνατό πρέπει να φύγουν…».

Αυτά, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, στον απόηχο της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, επαναλαμβάνοντας την φράση που είπε και στην ολομέλεια της Βουλής το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαΐου 2016, στη συζήτηση του νομοσχεδίου: «Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει… τσίπα!».

Ο κ. Κατσανιώτης, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, σημείωσε πως η εκτόξευση των έμμεσων φόρων πέρα από κάθε όριο θα αποτύχει πλήρως και σύντομα, γεγονός που τον ωθεί να πιστεύει πως μοναδικός στόχος της κυβέρνησης είναι να κερδίσει χρόνο, προσφέροντας τα πάντα στους δανειστές, με την ελπίδα ίσως ότι και αυτοί θα την… ελεήσουν σε κάποια φάση.

«Παραλάβατε κράτος και θέλετε να παραδώσετε αποικία» τόνισε ο κ. Κατσανιώτης από το βήμα της Βουλής, κάνοντας λόγο για «κυβερνήτες χωρίς αιδώ, χωρίς εθνική συνείδηση και χωρίς καμία κοινωνική ευαισθησία».

«Αν δεν βρισκόμασταν μπροστά σε μία νέα τραγωδία για την οικονομία και την κοινωνία, θα έλεγα πως με την πολιτική σας προσφέρετε και μία καλή υπηρεσία στην πατρίδα: Δείχνετε σε όλους τι σημαίνει η δική σας Αριστερά, που πολύ σύντομα θα καταρρεύσει.

Αν και είμαι βέβαιος ότι και στην επόμενη αξιολόγηση, το φθινόπωρο, θα τα υπογράψετε όλα και θα περάσετε τις ομαδικές απολύσεις και την πλήρη διάλυση και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, να είστε βέβαιοι πως η πολιτική σας έχει πολύ κοντινή ημερομηνία λήξης και σύντομα θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσετε για όσα κάνατε. Γιατί, τίποτα δεν θα ξεχαστεί…» ανέφερε τέλος ο κ. Κατσανιώτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις