Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Μεγάλη η συμμετοχή από παιδιά 5-12 ετών στο «Κυνήγι Θησαυρού» που πραγματοποιήθηκε στην Πλαζ ΕΟΤ

Πάτρα: Μεγάλη η συμμετοχή από παιδιά 5-1...

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Καλοκαιρινό Κρυμμένο Θησαυρό στις 12 Ιουνίου 2016

Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους πλημμύρισαν την περασμένη Κυριακή 8 Μαΐου 2016, την Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας παίρνοντας μέρος σε ένα αρκετά πρωτότυπο και διαφορετικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού!

Πιο συγκεκριμένα κι όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο των παιδικών δράσεων "Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει", παιδιά ηλικίας 5-12 ετών χωρισμένα σε ομάδες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γνωρίσουν ξεχασμένα ομαδικά παιχνίδια με τα οποία είχαν μεγαλώσει οι...γονείς τους όπως: μήλα, μαντηλάκι, παπουτσοποδόσφαιρο, αυγοσκυταλοδρομία κλπ.

Επιπλέον έπρεπε να ψάξουν και να βρουν διάσπαρτα στο χώρο κρυμμένα αυγά, - να μαζέψουν όσα περισσότερα διαφορετικά λουλούδια έβρισκαν, να φτιάξουν μαζί με τους γονείς τους - ένα στεφάνι με λουλούδια και ένα καραβάκι από φυσικά υλικά που να...επιπλέει και τέλος να ανακαλύψουν τον Κρυμμένο Θησαυρό μέσα από μια σειρά δοκιμασιών!

Φεύγοντας όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν αναμνηστικά δώρα όπως βόλους, πάζλ, βραχιολάκια ενώ στις νικήτριες ομάδες προσφέρθηκαν μετάλλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 12 Ιουνίου 2016 στον Καλοκαιρινό Κρυμμένο Θησαυρό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight