Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δείτε ποιές θα είναι οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις της γιορτής των λουλουδιών

Πάτρα: Δείτε ποιές θα είναι οι μουσικοχο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όλες οι λεπτομέρειες

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην μας επιτρέπουν να το συνειδητοποιήσουμε όμως ο Μάιος μπήκε και τις επόμενες μέρες ο καιρός θα ευνοήσει ανοιξιάτικες βόλτες.

Φέτος η Πρωτομαγιά μπορεί να συνέπεσε με την γιορτή του Πάσχα και να μετακινήθηκε όμως οι Πατρινοί θα έχουν για άλλη μια χρονιά να γιορτάσουν την άνοιξη και τα λουλούδια.Η γιορτή των λουλουδιών φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου με πλήθος εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στο πλαίσιο αυτής της γιορτής θα αναλάβουν δράση πάνω από 20 χορευτικά σχήματα. Επίσης θα πραγματοποιηθούν και δυο συναυλίες σε παράλληλο χρόνο. Η μια στην πλατεία Ομονοίας και η άλλη στην Πλατεία Ψηλών Αλωνίων. Οι συναυλίες θα έχουν θέμα το Εργατικό Λαϊκό Τραγούδι. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν από το Μουσικό Τμήμα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων αλλά και από την Λαϊκή Ορχήστρα του χορευτικού του δήμου της Πάτρας.

Τα χορευτικά θα ξεκινήσουν στις 19.30 ενώ θα ακολουθήσουν οι συναυλίες.Επίσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος έκθεση φωτογραφίας ενώ οι ανθοπώλες θα έχουν φροντίσει για την ύπαρξη των λουλουδιών στις πλατείες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις