Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έτοιμη η σκηνή της Globe Arena στην Στοκχόλμη - Θα είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει ποτέ σε Γιουροβίζιον -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Έτοιμη η σκηνή της Globe Arena στην Στοκ...

Η Ελλάδα με τους Argo διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό, στις 10 Μαίου

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγαλύτερη σκηνή που θα έχουμε δει ποτέ έως τώρα σε διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι διοργανωτές και το SVT στη Σουηδία.

Το Globe Arena είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις αποστολές από όλες τις χώρες της Ευρώπης που συμμετέχουν φέτος στον 61ο Πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αλλά και τους δικούς μας εκπροσώπους Argo με το κομμάτι «Utopian Land» που φιλοδοξεί "να κάνει τη διαφορά" επάνω στη σκηνή της Γιουροβίζιον, στον 1ο ημιτελικό, στις 10 Μαίου 2016, διαψεύδοντας τις διάφορες ...Κασσάνδρες.

Σύμφωνα με όσα μας έχουν γίνει γνωστά, η έκτασή της σκηνής στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, αγγίζει τα 230 τ.μ. ενώ έχει ήδη καλυφθεί με οθόνες led.

Το εντυπωσιακό είναι ότι θα έχει 330 φώτα αλλά σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα αμέτρητα φώτα που θα κρέμονται από το ταβάνι και γύρω από την αρένα.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί, τις εντυπωσιακές εικόνες που το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE φρόντισε να γνωστοποιήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight