Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε ο αποκλεισμός του λιμανιού από τους αγρότες – Έχυσαν τόνους γάλακτος - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε ο αποκλεισμός του λι...

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα ο συμβολικός αποκλεισμός του λιμανιού της Πάτρας, από τους αγρότες της Τριταίας οι οποίοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό. Κατά τη διάρκεια της δίωρης περίπου παραμονής τους στο λιμάνι, έχυσαν τόνους γάλακτος. Οι αγρότες αποχωρούν αυτή την ώρα με τα τρακτέρ τους, μέσω της Ελ. Βενιζέλου, για να επιστρέψουν στην Τριταία.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

 

Στον αποκλεισμό του νότιου λιμανιού της Πάτρας προχωρούν μέσα στα επόμενα λεπτά οι αγρότες από την Τριταία Αχαϊας που κατέφθασαν με κομβόι τρακτέρ από το μπλόκο του Σταυροδρομίου.

11.45 Στο κέντρο της Πάτρας κατευθύνονται αυτή την ώρα οι αγρότες της Τριταίας με κομβόι περισσότερων από 40 τρακτέρ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο του Σταυροδρομίου αποφάσισαν να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Πάτρα σκληραίνοντας τη στάση τους σε αντίδραση για το ασφαλιστικο και φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι πρόκειται να παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα κοντά στο νέο λιμάνι της Πάτρας το οποίο πιθανότατα θα αποκλείσουν.

Δυτ. Ελλάδα: Μπλόκα παντού -"Aγριεύουν" οι αγρότες-Πεντάωρος σήμερα ο αποκλεισμός στην Αντιρρίου - Ιωαννίνων, από τις 5 το απόγευμα

. Σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και τον προγραμματισμό των δράσεων,μετά απο πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε για σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου να παραμείνει κλειστός από 17:00 έως 22:00 ο Κόμβος Κεφαλόβρυσου.Χθες έμεινε κλειστός από  16:00 έως 21:00.

Στο μπλόκο της Κάτω Αχαΐας, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου παραμένουν αγρότες , που έχουν παρατάξει τρακτέρ και αναμένεται να κλείσουν τον δρόμο από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Μπλόκα υπάρχουν και σε άλλα δύο σημεία της ΝΕΟ Πατρών- Πύργου, στην Ηλεία, σε Μαραθιά και Κουρτέσι. Ο αποκλεισμός αναμένεται να γίνει από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Μπλόκο υπάρχει και  στην Πατρών - Τριπόλεως στο Σταυροδρόμι Αχαΐας και στη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου, στο Αίγιο, στο 175ο χλμ, όπου συνήθως αποκλείουν τον δρόμο από τις 7 έως τις 10 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αχαΐα: Κλείνουν καταστήματα, επαγγελματίες,έμποροι, βιοτέχνες και πάνε πλατεία - Αντιδρούν και αυτοί στο νέο ασφαλιστικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις