Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου από το βήμα της εκδήλωσης Patras IQ: Η έκθεση θα γίνει εθνικού βεληνεκούς και τίθεται υπο την αιγίδα του υπ. Παιδείας

Σία Αναγνωστοπούλου από το βήμα της εκδή...

Στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2015

Επιβεβαίωση του thebest.gr σε ότι αφορά την έκθεση Patras IQ. Η αναπληρωτής υπουργός παιδείας εξήγγειλε νωρίτερα και από το βήμα της έκθεσης στην Πάτρα, πως το υπουργείο παιδείας αναβαθμίζει την έκθεση σε εθνικού βεληνεκούς και την θέτει υπο την αιγίδα του. Η εξέλιξη αυτή κρίνεται πολύ σημαντική για την Πάτρα, καθώς πλέον μπορεί να θεωρείται εφάμιλλη ακόμη κι εκείνης της ΔΕΘ, ειδικότερα σε ότι αφορά στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ THEBEST.GR ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή εκδήλωση που συνδιοργανώνουν στο Forum Ανάπτυξης το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με θέμα "Η δυναμική της δικτύωσης της έρευνας με την επιχειρηματικότητα PATRAS IQ 
ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ
Αποτίμηση-προοπτικές",
καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η Αχαιή αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, που είναι ομιλήτρια, είναι πιθανόν να εξαγγείλει τη συνδρομή του Υπουργείου για την αναβάθμιση της Έκθεσης, σε ένα θεσμό Πανελλήνιας αναφοράς και διεθνούς εμβέλειας.

Άλλωστε στόχος του Επιμελητηρίου Αχαϊας, είναι η μετατροπή της Έκθεσης PATRAS IQ, σε ένα θεσμό αντίστοιχης εμβέλειας με αυτόν της ΔΕΘ, στους τομείς της καινοτομίας και της έρευνας, με τη συμμετοχή όλων των Πανεπιστημίων και την Ερευνητικών Κέντρων της χώρας. Μια τέτοια εξέλιξη, θα καθιστούσε την Πάτρα, κέντρο αναφοράς της έρευνας και της καινοτομίας και θα έφερνε στην πόλη, εκατοντάδες επιστήμονες και χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η Εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει η κ. Αναγνωστοπούλου  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στις 10:30-12:30 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα (Αίθουσα Ι) και την συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος .

Ομιλίες-παρεμβάσεις θα κάνουν οι:
Σία Αναγνωστοπούλου,
Αναπλ. Υπουργός Παιδείας-Έρευνας και Θρησκευμάτων
Γεώργιος Αγγελόπουλος,
Αντιπεριφειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας
Δημοσθένης Πολύζος,
Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών
Πλάτων Μαρλαφέκας,
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις