Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-Ήρθε το μηχάνημα αλλά ο ασθενής είχε αποβιώσει

ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-Ήρθε το μηχάνημ...

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου ξεκίνησε μια περιπέτεια που δεν είναι εύκολο να περιγραφεί. Ο άνθρωπος, είναι βαριά άρρωστος και ο γιατρός του, έχοντας εξαντλήσει όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες, κρίνει ότι ένα μηχάνημα είναι απαραίτητο και πολύ αποτελεσματικό για την θεραπεία του.

Οι οικείοι μη έχοντας άλλη λύση, συνομιλούν με την εταιρεία που το εισάγει και τελικά το παραγγέλνουν προκαταβάλλοντας (στην εταιρεία εννοείται) την αξία του μηχανήματος.

Παρά τα όσα έγγραφα που συνόδεψαν την παραγγελία από όπου  φαινόταν και αποδεικνυόταν ότι είναι  επείγουσα η κατάσταση και παρά τα όσα έκανε η εισαγωγική εταιρεία με την τράπεζα που συναλλασσόταν, σύμφωνα με το medlabgr, η τράπεζα έκανε 2,5 εβδομάδες να στείλει τα χρήματα, στο εξωτερικό. Και μην φανταστείτε κανένα τεράστιο ποσό.

Το ποσό ήταν 1400 Ευρώ, πολύ πιο κάτω δηλαδή από αυτό που διατυμπανίζουν οι τράπεζες για αποστολή εμβάσματος αυθημερόν.

Λόγω της δυσφήμισης της Ελλάδος στο εξωτερικό, η κατασκευάστρια εταιρεία ήθελε να δει πρώτα τα χρήματα στο λογαριασμό της και μετά να ξεκινήσει την διαδικασία εξαγωγής.

Έτσι αφού η τράπεζα έστειλε το έμβασμα ημέρα Παρασκευή 16-10, η εταιρεία είδε τα χρήματα την Τετάρτη 21-10. Άρα χάθηκε άλλη μια πολύτιμη εβδομάδα. Και μέχρι να συσκευαστεί και να σταλεί το μηχάνημα πέρασε άλλη μια εβδομάδα.

Έτσι τελικά το μηχάνημα ήρθε στην Ελλάδα σε ένα μήνα και μερικές ημέρες  ενώ,  πριν τα capital controlς,  η διαδικασία διαρκούσε το πολύ μια εβδομάδα.

Τελικά το μηχάνημα ήρθε αλλά ο ασθενής είχε φύγει. Δεν πρόλαβε!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: Καταστηματάρχης έκλεισε το δρόμο σε ασθενοφόρο - Απεβίωσε ο ασθενής

Ρεφλεξολογία: Οι ασθένειες που φαίνονται στα χέρια μας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις