Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ψήνεται" συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Λεβέντη

"Ψήνεται" συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Λεβέντη

Το επιβεβαίωσε σε συνεντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Κεντρώων φαίνεται να υπάρχει στα σκαριά, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που είχαν προκύψει από τη φωτογραφία με τις σημειώσεις Φλαμπουράρη για τις ενδεχόμενες κυβερνητικές συμμαχίες. Αυτό προκύπτει από τα λεγόμενα του Βασίλη Λεβέντη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Ευαγγελάτο, στον Παραπολιτικά 90,1.

«Πλησιάζουμε σιγά – σιγά. Είδα τον Φλάμπουράρη στο κυλικείο κάναμε μια χειραψία και μου ειπε θα τα πούμε σύντομα. Του είπα τι ήταν αυτό το χαρτί που σημείωνες; Και μου είπε: θα στα πω αργότερα. Πλησιάζει ο χρόνος να τα κουβεντιάσουμε. Στον ΣΥΡΙΖΑ ωριμάζει η άποψη ότι οι μεταρρυθμίσεις της Ένωσης Κεντρώων είναι καλές» δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Ερωτώμενος για τη στάση της παράταξής του στην αποψινή ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, είπε: «Εμείς όχι θα ψηφίσουμε απόψε. Όχι σε όλα. Παλιά λέγαμε όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά. Ενδιάμεσες καταστάσεις είναι το ένα παπούτσι στην Ευρώπη και το άλλο στην Ασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα ήταν ναι στο ευρώ και ναι στην δραχμή. Είναι μέτρα αντιλαϊκά που δεν οδηγούν πουθενά. Ούτε οι ίδιοι δεν είναι σίγουροι ότι το πρόγραμμα αποδίδει».

Για το Ασφαλιστικό ο κ. Λεβέντης ειπε ότι στηρίζει την θέση να υπάρχει μια σύνταξη με οροφή τα 1.500 ευρώ. «Αν το δεχθούμε αυτό δεν θα υπάρχει ΕΝΦΙΑ και θα περισσεύουν άμεσα 3 δις. Είναι λαιμητόμος αυτό που θα ψηφιστεί σήμερα».

Τέλος, για την Χρυσή Αυγή είπε: «Είναι ένα κόμμα βιας, οργάνωση φασιστική η οποία χρησιμοποιεί τις κάμερες για να οργανώνει έκτροπα. Ησυχάζουν λίγο και μετά κάνουν φασαρίες. Αυτοί που τους ψηφίζουν το κάνουν από εκδίκηση. Κέρδισαν κάτι αυτοί που κόπηκαν οι συντάξεις τους από την Χρυσή Αυγή; Η βία δεν φέρνει αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις