Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι "δικοί μας" Αντωνόπουλος - Τσιμιτσέλης στους "Γαμπρούς για πούλημα"

Οι "δικοί μας" Αντωνόπουλος - ...

Η τρελή κωμωδία, η πορεία τους, η σχέση με την Πάτρα

Μια φαρσοκωμωδία –ηθογραφία των ημερών μας για μια νεόπλουτη οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο είναι η παράσταση «Γαμπροί για πούλημα» στο κεντρικό αθηναικό θέατρο «Ακροπόλ» με την σφραγίδα των Ρέππα-Παπαθανασίου και πρωταγωνιστές τον πολύ αγαπητό κωμικό ηθοποιό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο με τις πατρινές ρίζες, αλλά και τον πρώην συμπολίτη μας Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος  ενσαρκώνει τον πατέρα της φαμίλιας «Κωσταρέλου», έναν τηλεοπτικό παραγωγό με ερωμένη μια επίδοξη τηλεπαρουσιάστρια, καθώς η σύζυγός του επίσης ερωτροπεί, με τον κηπουρό... Ο δεύτερος υποδύεται τον -ανεπίδεκτο επιχειρηματία και απατεωνίσκο- γιο.  Στον ξεκαρδιστικό θίασο συμμετέχουν  ακόμα οι Κώστας Κόκλας, Νικολέτα Βλαβιανού, Μάνος Ιωάννου, Σοφία Βογιατζάκη κ.α Μίζες, υπουργεία και Ρωσίδες περιπλέκουν τα πάντα στην εξέλιξη του έργου. Το πασίγνωστο συγγραφικό δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου αποκαλεί τους «Γαμπρούς για πούλημα» μια καυστική, μεταπολιτευτική κωμωδία με συμπεριφορές που αντικατοπτρίζουν την πολιτική ηγεσία. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα Δευτέρα βράδυ και θα παίζεται όλη τη σαιζόν από Τετάρτη ως Κυριακή στο «Ακροπόλ» της Ιπποκράτους.

 

*Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος γεννήθηκε στο Λος Αντζελες, υπήρξε ο πρώτος εκφωνητής ειδήσεων της ΕΡΤ με επιλογή του Δημήτρη Χορν και βρίσκεται στις καλλιτεχνικές επάλξεις εδώ και τεσσερεσίμισι δεκαετίες. Γιος του Βασίλη (Λαλάκη) Αντωνόπουλου της ιστορικής οινοποιητικής οικογένειας της Αχάια Κλάους και εγγονός της θρυλικής πρωταγωνίστριας Κατίνας Παξινού, παραθέριζε τα καλοκαίρια  στα μέρη μας. (Ακόμα θυμάται σαν παραμύθι το κάστρο με τα αμπέλια, το χημείο και τη βίλα Κωστάντζα, τα ατέλειωτα παιχνίδια με τα ξαδέρφια του αλλά και τα φοβερά μπάνια στου Δημορρηγόπουλου μαζί με το περίφημο κοτόπουλο στου Κούκου). Υπηρέτησε αρχικά το θέατρο μέσα από το κλασικό ρεπερτόριο και το αρχαίο δράμα αλλά η δημοτικότητά του οφείλεται κυρίως σε μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης και του σινεμά («Οι τρεις Χάριτες», «Το δις Εξαμαρτείν», «Safe Sex», «Το κλάμα βγήκε απο τον Παράδεισο», «Αυστηρώς κατάλληλο»). Πάντα κομψός και ευγενής, τα τελευταία χρόνια διαπρέπει σε κωμικές αθηναικές παραστάσεις (« Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ», «Μύγα τσε-τσε», «Φούστα-Μπλούζα», «Ράους», «Βγάλτον υπουργό απ’την πρίζα», «Μάντεψε ποιός θα πεθάνει απόψε» και είναι ο πιο αγαπημένος ηθοποιός του συγγραφικού ντουέτου Ρέππα –Παπαθανασίου.

*Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, γεννημένος στην Ελβετία, μεγάλωσε στο Μεσολόγγι και την Πάτρα. Στην πόλη μας πέρασε όλα τα εφηβικά του χρόνια με οικονομικές δυσκολίες,κατοικώντας στα Ζαρουχλέικα, βολτάροντας στα στέκια του κέντρου και αποφοιτώντας απο το Πολυκλαδικό Λύκειο.

Μετά τις σπουδές υποκριτικής στην Αθήνα εξελίχθηκε σε έναν απο τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς της γενιάς του ως χιουμορίστας ζεν πρεμιέ. Αγαπημένο παιδί του σινεμά και της τηλεόρασης («Λούφα και παραλλαγή», «Οξυγόνο», «Μόλις χώρισα», «Πολυκατοικία», «Κάτω Παρτάλι») σημειώνει και επιτυχία στο θέατρο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Αντρες έτοιμοι για όλα» κλπ  Πρόσφατα μπαμπάς, ετοιμάζεται να μπει στο καστ του δημοφιλούς σήριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight