Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο καιρός του Οκτωβρίου: Την Τρίτη κρύο την Τετάρτη... ζέστη!

Ο καιρός του Οκτωβρίου: Την Τρίτη κρύο τ...

Δείτε τις μετεωρολογικές εκτιμήσεις

Όπως αρχικά φαινόταν η ερχόμενη εβδομάδα 5-10 Οκτώβρη θα είναι αρκετά ψυχρή ,πλέον αλλάξανε κάπως τα στοιχεία και αυτή η πτώση της θερμοκρασίας δεν θα "έρθει" τελικά σε τέτοιο βαθμό που να κάνει τόσο κρύο , θα λέγαμε κυρίως οτι πρόσκαιρα την Δευτέρα-Τρίτη θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία κυρίως στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα αλλά από την Τετάρτη θα ανέβει η θερμοκρασία και πάλι σε ικανοποιητικά επίπεδα μέχρι και την Πέμπτη-Παρασκευή όπου θα αρχίσει πάλι να σημειώνει πτώση κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν στα επίπεδα των 26-27οC ενώ νοτιότερα της Αττικής ,δηλαδή στις Κυκλάδες,την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα οι θερμοκρασίες να είναι και πάνω από 28οC.

Πιο αναλυτικά στους χάρτες:

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ξεκινάει την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου με συννεφιά και κάποιες βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα καθώς θα έχουμε μια μεταβολή "express" η οποία πλέον την Τρίτη θα έχει τελειώσει και ο καιρός θα είναι καλύτερος αλλά η Τρίτη θα είναι η πιο ψυχρή μέρα της εβδομάδας.

Από την Τετάρτη η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά μέχρι και την Παρασκευή όπου θα ξαναπέσει από τα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

Βροχές δεν αναμένονται από την Τρίτη και μετά.

Το διάστημα 6-8 Οκτώβρη που βλέπετε στους χάρτες θα είναι το διάστημα κυρίως Τετάρτη-Πέμπτη με την άνοδο της θερμοκρασίας ενώ από την Παρασκευή και μετά αλλά και το Σαββατοκύριακο (9-11 Οκτώβρη)η Ελλάδα θα χωριστεί στα 2 δηλαδή μια σχετικά ζεστή για την εποχή νότια νησιωτική και ηπειρωτική χώρα και μια πιο ψυχρή βόρεια Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις