Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αιτήσεις για σίτιση φοιτητών στο πανεπιστήμιο Πατρών

Πάτρα: Αιτήσεις για σίτιση φοιτητών στο ...

Ηλεκρονικά η υποβολή της αίτησης

Με ανακοίνωση της η Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών κάνει γνωστό στους φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να σιτίζονται δωρεάν το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους από 07-07-2015 έως 16-10-2015.

Αρχικά οι φοιτητές/φοιτήτριες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στη διεύθυνση www.ddm.upatras.gr/sitisi που έχει ήδη ενεργοποιηθεί δίνοντας username/password που διαθέτουν και στη συνέχεια αφού εκτυπώσουν την αίτησή τους, να την καταθέσουν μαζί με τα αναφερόμενα δικαιολογητικά πλήρως ενημερωμένα:

1. Οι φοιτητές των τμημάτων της Πάτρας στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών (Θυρίδα-Ισόγειο Πρυτανείας) ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Πατρών-Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας-Τμήμα Σίτισης-26500 Τηλ. 2610997968,969,976

2. Οι φοιτητές των τμημάτων του Αγρινίου στο γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Γ. Σεφέρη 2, Β’ κτίριο-κα Μαρία Στεργίου τηλ. 2641074169) Δικαιολογητικά τα οποία δεν συνοδεύονται από εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή δεν είναι πλήρη, δεν γίνονται δεκτά.

Επίσης μέσω του ίδιου link oι φοιτητές μπορούν να παρακολουθούν την αίτησή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις