Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Μετέφεραν ηρωίνη με το πλοίο της γραμμής

Κρήτη: Μετέφεραν ηρωίνη με το πλοίο της γραμμής

Εγκλειστος στις φυλακές ο εγκέφαλος της σπείρας

Με πλοίο της γραμμής μετέφεραν τον… λευκό θάνατο στην Κρήτη δύο άνδρες οι οποίοι έπαιρναν «εντολές» από έναν φυλακισμένο που φαίνεται να κρατούσε τα ηνία της εμπορίας των ναρκωτικών.

Όλα ήρθαν στο φως μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών αρχών, όταν έφτασαν – πριν λίγες ημέρες – πληροφορίες στο Αστυνομικό Μέγαρο για την διακίνηση και μεταφορά ηρωίνης με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο.

Η διακίνηση

Τρία άτομα εμπλέκονται στην διακίνηση της ηρωίνης που ερχόταν από τον Πειραιά στο Ηράκλειο με πλοίο της γραμμής.

Ως «εγκέφαλος» φέρεται να ήταν ένας 59χρονος ο οποίος είναι ήδη φυλακισμένος και φαίνεται ότι μέσα από την φυλακή κινούσε τα… νήματα.

Τα ναρκωτικά έρχονταν από την Αθήνα με το πλοίο της γραμμής από τους δύο άνδρες 54 και 66 χρόνων. Ο 54χρονος έχει ήδη συλληφθεί ενώ αναζητείται ο 66χρονος.

Οι δύο άνδρες πήγαιναν στο λιμάνι του Πειραιά, έπαιρναν το πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο έχοντας στις βαλίτσες τους την ηρωίνη. Όταν έφταναν στην Κρήτη έβρισκαν μία κρυψώνα για να τα αφήσουν. Η τελευταία τους κρυψώνα ήταν σε προαύλιο χώρο εκκλησίας στο δήμο Μαλεβιζίου. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι είχαν σκάψει έναν λάκκο και είχαν βάλει μέσα τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικές αρχές σε έρευνα που έκαναν σήμερα το πρωί εντόπισαν το μεταλλικό κουτί που περιείχε μέσα 156,6 γραμμάρια ηρωίνης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πήγαν στο λιμάνι και συνέλαβαν τον 54χρονο όπου είχε στην κατοχή του 227 γραμμάρια ηρωίνης, 250 ευρώ σε μετρητά και 15 κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ποσότητα ηρωίνης αποτελεί μέρος μεγαλύτερης παρτίδας ηρωίνης, που ο 54χρονος με τον 66χρονο μετέφεραν και διακινούσαν στην πόλη του Ηρακλείου, για λογαριασμό του 59χρονου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις