Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας:«Έτσι σταμάτησα τα ναρκωτικά»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας:«Έτσι σταμάτησα τα...

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη του

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας από τους Έλληνες καλλιτέχνες  που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα. Πάντα ειλικρινής, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του οτι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.


Στα 54 του χρόνια έκανε έναν απολογισμό και μίλησε για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά, για τον θάνατο του φίλου του Παύλου Σιδηρόπουλου, αλλά και τον έρωτα που ήταν κάποιοι από τους λόγους που τον έκαναν  να τα κόψει μαχαίρι.

Έχετε καπνίσει ναρκωτικά;

«Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν. Και; Δεν έφαγα κόλλημα. Η κόρη μου είναι στην Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μια κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο για παράδειγμα κάναμε παρέα. Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι».

Όσο για το πότε έγινε αυτό, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε έναν φίλο μου και κάναμε ένα «τσιγάρο». Στο ραντεβού η γυναίκα μου, μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μία φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε «τι λέει αυτό;». Εκεί είπα «τέρμα, δεν το ξανακάνω».

Στην ερώτηση λοιπόν, αν έκοψε τα ναρκωτικά για έναν έρωτα η απάντηση είναι: «Ας πούμε ναι. Όχι όμως μόνο για αυτό. Κάποια στιγμή με κούρασε αυτό το πράγμα. Και τώρα ως πατέρας, λέω στην κόρη μου και στα νέα παιδιά «μακριά». Ευτυχώς οι φόβοι μου με συγκράτησαν και δεν έπεσα σε επικίνδυνα πράγματα. Γι’ αυτό σταμάτησα. Είπα,«άσε, προτιμώ να ζήσω».

Διαβάστε επίσης:

 



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight